cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 A ja ide pod prąd Nikto go jeszcze nie kupił...więc odgrzebałem, włączyłem, odpaliłem i się ucieszyłem
pawelmolin Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 lepiej trenuj To ten, który był do sprzedania w sklepie we Wrocławiu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 nie. tamten to był mój pierwszy Respect i do tego pierwszy seryjny. Latał jak szalony Do dzisiaj jeszcze nie poprawiłem najlepszego miejsca zajętego tym Respekcikiem w zawodach międzynarodowych
pawelmolin Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 to mogłem go kupić, nie miałbym sobie równych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 a widzisz. dobry model w dobrej cenie
Shock Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 To ten "Respect re-born" ? No chociaż jeden Jurek Twój model w ładnym malowaniu Latać się nie da to trzeba dłubać z czym innym . Marcin nawiózł "paści" to trzeba to jakoś obudować ... Statyw pod skrzyneczkę i wędki na bazy niebawem dotrą 1
BRoman Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Brak Kalwaryjskiego połysku na skrzyneczce ale ogólnie fajne
Shock Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 Romek to nie gablota na klejnoty czy biżuterię . Zabejcowane ,polakierowane 2 razy nitro i musi wystarczyć. Dotarła reszta gadżetów ,chwila montażu i można oficjalnie,profesjonalnie zacząć latać . Szkoda że nie można zakupić jakichś sędziów bazowych... A coś mi się zdaje że mimo iż koniec listopada to szykuje się wietrzenie modeli i to w doborowym towarzystwie . 1
Peter. Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Mała zagadka czyje to modele Toxic też śmigał, tylko jeszcze trochę za wolno
Rekomendowane odpowiedzi