cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A ja ide pod prąd Nikto go jeszcze nie kupił...więc odgrzebałem, włączyłem, odpaliłem i się ucieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Brawo Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 lepiej trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Nie ma jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 lepiej trenuj To ten, który był do sprzedania w sklepie we Wrocławiu ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 nie. tamten to był mój pierwszy Respect i do tego pierwszy seryjny. Latał jak szalony Do dzisiaj jeszcze nie poprawiłem najlepszego miejsca zajętego tym Respekcikiem w zawodach międzynarodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 to mogłem go kupić, nie miałbym sobie równych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 a widzisz. dobry model w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 To ten "Respect re-born" ? No chociaż jeden Jurek Twój model w ładnym malowaniu Latać się nie da to trzeba dłubać z czym innym . Marcin nawiózł "paści" to trzeba to jakoś obudować ... Statyw pod skrzyneczkę i wędki na bazy niebawem dotrą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Artyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Brak Kalwaryjskiego połysku na skrzyneczce ale ogólnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Romek to nie gablota na klejnoty czy biżuterię . Zabejcowane ,polakierowane 2 razy nitro i musi wystarczyć. Dotarła reszta gadżetów ,chwila montażu i można oficjalnie,profesjonalnie zacząć latać . Szkoda że nie można zakupić jakichś sędziów bazowych... A coś mi się zdaje że mimo iż koniec listopada to szykuje się wietrzenie modeli i to w doborowym towarzystwie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 no dobra...zróbmy to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Zrobimy , tylko co ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Byle nie kuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ani pitu,pitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dziś była dyszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 My Respect was reborn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 dawał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Mała zagadka czyje to modele Toxic też śmigał, tylko jeszcze trochę za wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi