cZyNo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No i trzeci dzień lotny w tym roku. Frycek z mozołem zbliża sie do prędkości osiąganych przez Respecta. Dużo klikania i testów. 1% zmiany ustawień powodują zauważalne zmiany lotne. Niestety nie da sie wszystkiego zrobić w locie. Dziś było z 15 lądowań a każdy lot 3kg modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ty to masz górkę ,auto którym na nią wyjedziesz ,nierówno pod sufitem czy zboczenie na latanie i nadchodzący sezon czyli obronę Mistrza Polski . Musisz ćwiczyć . Też bym tak chciał,chociaż nie z taką częstotliwością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 MP to przypadkowe tytuły. Nie kręcą mnie. Latanie samo w sobie jest intrygujące A to nie ćwiczenie tylko irytacja ze stary model lata lepiej. Ale przynajmniej jest pretekst do testów i badań naukowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Rafał Dlaczego sprzedajesz swój szybowiec ? Idzie nowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Jak się ma 2 takie same to jeden można zamienić na coś innego Jeden zostaje na bank a drugi jest do sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Jest gdzieś wystawiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czas odkurzyć temat . Respect pomimo przeróżnych przygód lata dalej znakomicie . Co prawda latanie zawodnicze trochę mu przeszło ale rekreacyjnie korzysta z każdej możliwej okazji do śmigania po zboczach . Ostatnia majówka to latanie nad morzem-na Mechelinkach ,w Betlejem,w górach -Karpaczu . Skromna fotka z Mechelinek bo filmik się skasował I Kowary ,lekki hardkor przy lewym zakręcie i fajne lądowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 zawodnicze mu niby przeszło, ale jak sie pojawia to lata coraz lepiej. Ach ci modelarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 No tak ,świadomość,pewność latania powoli rośnie. Nie ukrywam że po dobrym roku latania Respectem zaczynam go rozumieć i cieszy mnie to Ale też to głównie i praca nad sobą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Respect? Stary? Naprawiany? Tylko taki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Sie kurde nachapałeś nagród jak biedny w torbę. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Sie kurde nachapałeś nagród jak biedny w torbę. Gratuluje. Dawali to brałem co się da. Potem uciekłem Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Gratulacje rzecz jasna ale... mogłeś się nagrodami podzielić z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 A figa jestem zachłanny a tą wygrana dedykuje wszystkim którzy myślą ze kupując super hiper model od razu uda im się wygrać zawody. Moj Respect to stary, kilkuletni rozklekotany model z 3mm luzami na klapach i 2mm na lotkach. Z naprawiany skrzydłem i uszkodzonym statecznikiem. I do tego nikt go nie chciał kupić...niech się teraz wkurzają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Od zawsze to powtarzam, że nie model wygrywa zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 I to jest świetna wiadomość . Pieprzyć jakieś frycki i im podobne (bez urazy dla konkretnych modeli i ich właścicieli,w sensie ogólnym) ,w Respekcie jest potencjał tylko trzeba go umieć wykorzystać . Takie info powoduje że nie weryfikuję już wszelakich for/stron w poszukiwaniu latającego "cudu", bo taki już mam ... Gratulacje wyniku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Jedyne co bywa istotne, to to ze czasami ten a nie inny model pasuje do stylu latania danej osoby. Ale żeby to wiedzieć to trzeba swoje przelatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Gratulacje! Coraz częściej Polacy wygrywają w Eurocontestach. Oby trend się tylko ulepszał. Dziwię się tylko, że Respect. Pogoda raczej na Jotki była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Jtka tez była. Na łączce. Ale jeszcze jej na zbocze nie mam ustawionej to na następne zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Respect? Stary? Naprawiany? Tylko taki! D25EF265-FDAD-48BF-A643-7096603862FC.jpeg PRZED, czy już PO lataniu na poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi