endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Oblot mojego pięknego modelu IS-A salamandra wyczepiałem się w okolicach 500m raz nawet było 700m . Model lata powoli dostojnie po prostu PIĘKNIE. Nic tak nie bawi jak samo holowanie, super sprawa z daleka wyglądały jak prawdziwe Pysiu dziękuje że przyjechałeś ze swoją kobietą i przyczyniłeś się do tego oblotu. PJOONA 3
Shock Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 Znakomicie ,gratulacje za udane holowanie bo to że model lata dobrze, już wiadomo od dawna . Pysiu ,pieron jeden ,na piknikach nie chce latać a po okolicy oblatuje modele . Wydaje mi się iż ten model szybko Ci się znudzi...majestatyczne ,spokojne zamulanie fajne na chwilę.... . 1
endriuRC Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 Znakomicie ,gratulacje za udane holowanie bo to że model lata dobrze, już wiadomo od dawna . Pysiu ,pieron jeden ,na piknikach nie chce latać a po okolicy oblatuje modele . Wydaje mi się iż ten model szybko Ci się znudzi...majestatyczne ,spokojne zamulanie fajne na chwilę.... . Model z myślą o piknikach modelarskich jest. U siebie holownika nie mam wiec pozostaly pikniki 1
Rekomendowane odpowiedzi