Skocz do zawartości

Ile idzie paczka z EU Hobby King 200g?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Zamówiłem paczkę z regulatorami do 200g , nie rejestrowaną , taką za ok 1 usd i nie wiem czy mam się już niepokoić ,minął tydzień od daty "wysłane".

Myślałem , że na terenie Europy to taki w sumie list idzie 3-4 dni, ale chyba to pobożne życzenia :(

Opublikowano

Na taką samą przesyłkę ale ze serwami czekałem niecałe 2 tygodnie. Szła z Holandii. Zachowaj zimną krew.

Opublikowano

Myślę, że(jeśli mamy co do Siebie zaufanie),wysyłanie wspólnych zamówień,jest bardziej ekonomiczne.

To było tak na przyszłość. :)

Opublikowano

Tomek ,nie jesteś osamotniony w oczekiwaniu na paczkę :D

Wczoraj upłynęły 2 tyg.jak czekam na odbiornik i szlag mnie trafia ,model do oblotu a odbiornika brak ;) .

Uprzedziłeś mnie z pytaniem bo miałem właśnie podobne napisać .

Opublikowano

My robimy zbiorowe zamówienie na modelarnie i mamy za tydzien .

Przesyłki nierejestrowane idą dłuzej, ale zawsza dochodzą ,bez paniki.

Moja przesyłka z chin wysłana z Warszawy 12.03.2017 idzie i mysle że w poniedziałek dojdzie - to jest 7 dni z Warszawy :blink:

Status przesyłki:

Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa Nadanie 2017-03-05 02:21 International Postal System Wysłanie przesyłki 2017-03-05 13:54 SHENZHEN Przyjęto w Polsce 2017-03-12 12:29 WER Warszawa Przesyłka w transporcie 2017-03-12 15:00  

Opublikowano

Minęło 20 dni od daty złożenia zamówienia, na razie cisza.

Ale mam inne pytanie .

Przyjdzie pocztą polska ?

Opublikowano

Minęło 20 dni od daty złożenia zamówienia, na razie cisza.

Ale mam inne pytanie .

Przyjdzie pocztą polska ?

Tak przyjdzie pocztą polską

Opublikowano

Tomek ,doczekasz się :) .Dziś łaskawie poczta dostarczyła paczuszkę która wysłana była 1 marca :unsure: .

Ważne że doszła chociaż czas jej dostawy irytuje...

Opublikowano

Moja 6 czy 7 marca więc jeszcze tydzień czekania :(

Jak będę tyle czekał na te regulatory to w końcu zrobi się makieta z tego B-25, bo z nudów wymyślam przy nim coraz to nowsze przeróbki.

Opublikowano

Tak na marginesie to mi po raz pierwszy niedawno zdarzyło się, że zaginęła przesyłka. I co ciekawe wysłana listem poleconym. Od wysyłki do tej chwili minęło ponad 4 miesiące. "Tracking" urywa się po kilku dniach od wysłania. Zakup był na AliExpress więc dostałem zwrot kosztów.

Opublikowano

Tak na marginesie to mi po raz pierwszy niedawno zdarzyło się, że zaginęła przesyłka. I co ciekawe wysłana listem poleconym. Od wysyłki do tej chwili minęło ponad 4 miesiące. "Tracking" urywa się po kilku dniach od wysłania. Zakup był na AliExpress więc dostałem zwrot kosztów.

To się nazywa Chińskie alegro , kase odaja , ale w polskim zapomnij

Opublikowano

Cześć.

A mnie z Holandi z HobbyKinga szła 3 miesiące ( tak to nie pomyłka ) regulator i dwa serwa do Lisa.

Teraz z Angli  program TurboCAD20 +3D już idzie 3 tygodnie ( zawsze dochodziło w 4 dni )

Pozdrawiam Sławomir

Opublikowano

Do mnie tez z hk eu jechala ponad 2 miesiace. Serwa, silnik i regulator do reaktora 3d.

Wysłane z mojego msm8909 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Weź Rafał mnie nie załamuj.

Szkoda, że wcześniej nie zapytałem o czas przesyłki na forum.

Dziś jest piękna pogoda do oblotu. :(

Spodziewałem się , że tydzień, góra 10 dni co może iść przesyłka listowa z Europy do Europy.

Gdybym wiedział, że idzie dużo dużo wolniej to bym kupił regle w Polsce.

W sumie to wychodzi na to , że bez znaczenia gdzie zamawiać towar,czy  z Chin, czy Europy, bo dochodzi w tym samym czasie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.