Tomek Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jak w temacie. Zamówiłem paczkę z regulatorami do 200g , nie rejestrowaną , taką za ok 1 usd i nie wiem czy mam się już niepokoić ,minął tydzień od daty "wysłane". Myślałem , że na terenie Europy to taki w sumie list idzie 3-4 dni, ale chyba to pobożne życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Na taką samą przesyłkę ale ze serwami czekałem niecałe 2 tygodnie. Szła z Holandii. Zachowaj zimną krew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tak jak podał Mirek - około 2 tyg, Przesyłki kurierskie około 1 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Zachowaj zimną krew. Będę się trzymał jak laska rurki w klubie gogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Max 3tyg srednio 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY.57 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Myślę, że(jeśli mamy co do Siebie zaufanie),wysyłanie wspólnych zamówień,jest bardziej ekonomiczne. To było tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tomek ,nie jesteś osamotniony w oczekiwaniu na paczkę Wczoraj upłynęły 2 tyg.jak czekam na odbiornik i szlag mnie trafia ,model do oblotu a odbiornika brak . Uprzedziłeś mnie z pytaniem bo miałem właśnie podobne napisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 My robimy zbiorowe zamówienie na modelarnie i mamy za tydzien . Przesyłki nierejestrowane idą dłuzej, ale zawsza dochodzą ,bez paniki. Moja przesyłka z chin wysłana z Warszawy 12.03.2017 idzie i mysle że w poniedziałek dojdzie - to jest 7 dni z Warszawy Status przesyłki: Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa Nadanie 2017-03-05 02:21 International Postal System Wysłanie przesyłki 2017-03-05 13:54 SHENZHEN Przyjęto w Polsce 2017-03-12 12:29 WER Warszawa Przesyłka w transporcie 2017-03-12 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Trzeba liczyć dni robocze. Mi nierejestrowana szła trzy tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ładną pogodę zapowiadają dopiero na 27-28 marca , więc może zdążą dojść regle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Minęło 20 dni od daty złożenia zamówienia, na razie cisza. Ale mam inne pytanie . Przyjdzie pocztą polska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Data zlozenia zamowienia a data wyslania to dwie rozne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Minęło 20 dni od daty złożenia zamówienia, na razie cisza. Ale mam inne pytanie . Przyjdzie pocztą polska ? Tak przyjdzie pocztą polską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tomek ,doczekasz się .Dziś łaskawie poczta dostarczyła paczuszkę która wysłana była 1 marca . Ważne że doszła chociaż czas jej dostawy irytuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Moja 6 czy 7 marca więc jeszcze tydzień czekania Jak będę tyle czekał na te regulatory to w końcu zrobi się makieta z tego B-25, bo z nudów wymyślam przy nim coraz to nowsze przeróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tak na marginesie to mi po raz pierwszy niedawno zdarzyło się, że zaginęła przesyłka. I co ciekawe wysłana listem poleconym. Od wysyłki do tej chwili minęło ponad 4 miesiące. "Tracking" urywa się po kilku dniach od wysłania. Zakup był na AliExpress więc dostałem zwrot kosztów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Tak na marginesie to mi po raz pierwszy niedawno zdarzyło się, że zaginęła przesyłka. I co ciekawe wysłana listem poleconym. Od wysyłki do tej chwili minęło ponad 4 miesiące. "Tracking" urywa się po kilku dniach od wysłania. Zakup był na AliExpress więc dostałem zwrot kosztów. To się nazywa Chińskie alegro , kase odaja , ale w polskim zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Cześć. A mnie z Holandi z HobbyKinga szła 3 miesiące ( tak to nie pomyłka ) regulator i dwa serwa do Lisa. Teraz z Angli program TurboCAD20 +3D już idzie 3 tygodnie ( zawsze dochodziło w 4 dni ) Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Do mnie tez z hk eu jechala ponad 2 miesiace. Serwa, silnik i regulator do reaktora 3d. Wysłane z mojego msm8909 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Weź Rafał mnie nie załamuj. Szkoda, że wcześniej nie zapytałem o czas przesyłki na forum. Dziś jest piękna pogoda do oblotu. Spodziewałem się , że tydzień, góra 10 dni co może iść przesyłka listowa z Europy do Europy. Gdybym wiedział, że idzie dużo dużo wolniej to bym kupił regle w Polsce. W sumie to wychodzi na to , że bez znaczenia gdzie zamawiać towar,czy z Chin, czy Europy, bo dochodzi w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi