Sage Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Z dzisiaj ( jak byscie mieli dość to dajcie znac ) X-man Szklaneczka wysmienitej 'Tequili" Druga szklaneczka zacnego trunku 2
Krzysiek67 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Nie mamy dość, chcemy jeszcze. Piękne zdjęcia, Piperek Tadzia śliczny, normalnie zaczynam Mu zazdraszczać ????. 1
Sage Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kilka fotek z dzisiaj Teraz czas na nocne zdjęcia 'Pipera' z oświetleniem.
S.Papa Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 W niedzielę byłem sam na polu. Korzystając z okna pogodowego ulotniłem "Fascination". Flauta i termika odwdzięczyły się całkiem niezłym wynikiem. Niestety zbliżająca się burza zmusiła mnie do odwrotu i trzeba znowu czekać na lepszą aurę. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka 2
Sage Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Zdarzaja się tez i bledy A tu już X Piotra po naprawie Jeszcze raz Piper Ultimate z Precision Aerobatics 2
Sage Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Dzisiaj w wietrze i deszczu (pod reka był tylko telefon) Powtorze to już ktorys raz. 'Respect' lata kapitalnie. Wiatr to jego zywiol !
Kaspian Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 No chyba żadna pogoda wam niestraszna! ; D Ja mieszkam rzut beretem od morza i każdy wiatr tutaj wydaje się być 'zbyt mocny' i motywacja na wyjazd spada. Ale pewnie za obwodnicą jest deczko ciszej?
lukwisz.pl Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Byłem wczoraj pierwszy raz na Chwarznie. Miło było poznać kilku nowych kolegów modelarzy i przewietrzyć model na nowym lotnisku.
lukwisz.pl Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witamy Lukasz i zapraszamy czesciej. To dorzucę od siebie parę fotek jak to lotnisko i jego okolice wyglądają z powietrza No i jeszcze zapis danych telemetrycznych;-) Było wysoko
Sage Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Wczoraj na lotnisku nasze poczynania przez dluzszy czas obserwowal ...
S.Papa Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 Dzisiaj pogoda pozwoliła na sesję przedpołudniową. Dołączył nowy kolega z sympatycznym modelem. Ja oblatałem nową zabawkę, koptera klasy 250. Niestety aura zmusiła nas do odwrotu. Do następnego wspólnego latania Damian. Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
Sage Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 W dniu wczorajszym odbyl się długo oczekiwany oblot modelu smiglowca TDR II ze stajni Henseleit Helicopters. Oblot odbyl się w 'Dolinie długich cieni' Powiem krotko. No cos piknego albo jeszcze bardziej. Stachura tez byl . Krzychu dzięki za piękne fotki i film z oblotu. Jeszcze kilka fotek zrobionych przez Tadzia. Dzieki Tadziu. Reszta zdjęć z wczorajszego latanie wieczorem. Czas goni. 1
Krzysiek67 Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Cześć. Piotr, to kiedy bijesz rekord prędkości? Fotki super, fajnie że wrzuciłeś filmy na YT, ja już wczoraj nie miałem do tego głowy. Dawaj co tam jeszcze ciekawego zostało uchwycone. 1
Sage Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Rekord predkosci ? Dam mu się troche dotrzeć w kilku kolejnych lotach a potem to już pelny gwizdek. TDR II daje mozliwosc ustawienia max dodatnich katow na 18 stopni ! Ciekaw jestem tych pradow . Obiecana reszta zdjęć (będzie dużo meserka).
Sage Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Po deszczowym i bardzo wietrznym tygodniu pogada dziś odpuscila i znow można było wpaść na lotnisko. 1
Sage Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Kilka fotek nowego modelu Extra 330 SC od Krill'a naszego kolegi zrobionych podczas docierania silnika. Pieknie wykonany model i ten silnik ! 1
Krzysiek67 Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Cześć, widzę że polataliście trochę. Pogoda była dziś fajna, ale trzeba pracować . Może na łykend jakaś ustawka?
Rekomendowane odpowiedzi