robertus Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć Wiecie jaki rozmiar mają te małe śrubeczki którymi przykręca się dźwignię do ośki serwa 9g. Np HXT900 lub Towerpro 9g. Można gdzieś je kupić w Polsce? Tak ze 20sztuk na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 ... i koniecznie miseczkę z magnetycznym dnem, może przestaniesz gubić. 3mm główka, 1,8mm gwint, 5,5mm długość tu spróbuj w normalnych cenach, http://www.srubex.izakupy.eu/search.php/find,Wkr%EAt+do+tworzyw+1%5C,8x5,last_search,on.html a jak nie to w modelarskich, ale tonieso ta nierzeczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć Wiecie jaki rozmiar mają te małe śrubeczki którymi przykręca się dźwignię do ośki serwa 9g. Np HXT900 lub Towerpro 9g. Można gdzieś je kupić w Polsce? Tak ze 20sztuk na zapas Łącze się w bulu ;-) i zapisuje się na zakup grupowy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 A zegarmistrze takich nie mają ? Podobnej wielkości wkręty (do plastiku) do pozyskania ze starych zabawek czy innych elektronicznych gadżetów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Zaopatrzyłem się w różnego rodzaju wkręty i śrubki w MODELE MAX. Dremelkiem docinam na odpowiednią długość i nie mam z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 W Śrubexie mają tego trochę, podobnie jest w HK. Ja na razie dobierałem śrubki do orczyków serw Hitec mini - z rupieci (zabawki, wraki sprzętu RTV). Da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A starej komórki pan nie masz? , Ja takie "złomy" zbieram i rozbieram, a śrubek tam różnych, różnistych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Polecam stare CD lub DVD itd. Masa śrubek od takich mikro do całkiem małych. Wystarczy się przejść do punktu zbierania odpadów elektronicznych i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Do przykręcania orczyków serw 9g idealnie nadają się wkręty z kaset magnetofonowych. Ale zalecam ostrożność zanim zacznie się pustoszyć swoje archiwum audio - wbrew pozorom nie da się wszystkiego znaleźć na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A starej komórki pan nie masz? , Ja takie "złomy" zbieram i rozbieram, a śrubek tam różnych, różnistych . Polecam stare CD lub DVD itd. Masa śrubek od takich mikro do całkiem małych. Wystarczy się przejść do punktu zbierania odpadów elektronicznych i po problemie. W Śrubexie mają tego trochę, podobnie jest w HK. Ja na razie dobierałem śrubki do orczyków serw Hitec mini - z rupieci (zabawki, wraki sprzętu RTV). Da się. A zegarmistrze takich nie mają ? Podobnej wielkości wkręty (do plastiku) do pozyskania ze starych zabawek czy innych elektronicznych gadżetów.. Myślałem, że tylko ja taki kopnięty jestem, a tu proszę, sześciu jeden za drugim zbieraczy rozbieraczy się znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Bo "tryb chomika" to w modelarstwie rzecz bardzo przydatna (Tylko gdzie te wszystkie szpeje i przydasie trzymać? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tylko gdzie te wszystkie szpeje i przydasie trzymać? Jak najdalej od żony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi