AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jeden wyraz i do tego krótki. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Joistik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Następna podpowiedź: nie ma "i" W życiu nie zgadniecie A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 No nie mów że radJo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Joypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Joj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nic z tego . Następna podpowiedź: nie ma "r" i nie ma "d". Nikt nie wygra 6-paka... A wyobraźnia ludzka nie zna granic A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pajlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 MISTRZU STANISŁAWIE! Czoła chylę!!! Fakt! We wrocławskim lombardzie niedaleko mojej firmy, aparatura do zdalnego sterowania modeli została nazwana PAJLOT. Skąd wiedziałeś? Ja bym nigdy nie wpadł na taką nazwę! Jak mam Ci przekazać nagrodę? 6-pak jest Twój!!!! Od jakiegoś czasu moje radyjka są pajlotami A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 "Jak mam Ci przekazać nagrodę? 6-pak jest Twój!!!! " Wypij ze znajomymi - na zdrowie - byłem swojego czasu we Wrocławiu, bardzo miło wspominam miasto i mieszkańców. "Skąd wiedziałeś?" Sam napisałeś: "A wyobraźnia ludzka nie zna granic :)" Pozdrowienia Kojani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Na pewno wypijemy za TWOJE zdrowie. Z Nałęczowem też mam miłe wspomnienia. Tak jakoś w 1976 roku pojechaliśmy z moim kolegą Bolem na zawody do Nałęczowa. Ja w F3V a Bolo w B1 (ślizgi na uwięzi, napęd śmigłowy) Co się wtedy działo... Dużo by opowiadać. W skrócie , mało się w tym Waszym parku nie utopiłem Ale faktem jest ,że od dawna tylko NAŁĘCZOWIANKĘ pijemy. Tak w domu, jak i w pracy. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi