Irek M Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 dlaczego piszecie, że to nielot :?: przecież jako nieliczny ;D zaprezentowałem dwa filmy z oblotu; przed i po przesunięciu SC. Można powiedzieć bardzo dużo negatywnego o nim ale nie to, że nielot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ... nieliczny... No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość decodrew Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Czy z tym spitem nie wyjdzie coś w stylu Pe-2 z szachownicami podpisanej jako PZL-37 B . Właściwie jak ten model ma się do oryginału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wersja maksymalistyczna : http://allegro.pl/supreme-spitffire-mk-v-deagostini-i1309118917.html I to w jakiej stosunkowo niskiej cenie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Być może ktoś zorientowany w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A ja nadal głowię się nad tym tajemniczym słowem Supreme Spitfire. Może to zawikłany skrót myślowy? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Skrót to może i jest, ale nie bardzo myślowy. Pewnie Supermarine miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ...niezła cena za poszatkowany tartak + silnik + serwa... :shock: http://allegro.pl/samolot-spitfire-mk-ii-i1370496410.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Co to za silnik i te "serwomechaniczny" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 I jakie paliwo potrzeba do radia skoro jest napędzane silnikiem spalinowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 sterowany radiem z silnikiem spalinowym :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 I jakie paliwo potrzeba do radia skoro jest napędzane silnikiem spalinowym? Paliwo elektryczne. Najlepiej z Li-Poli :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ...panowie ostrożnie... Może się okazać, że to jakiś modelarz z wieloletnim dorobkiem, tylko roztargniony... Ostatnio zostałem ustawiony do pionu za nazwanie durniem kogoś wypisującego durnoty, czyli bzdury; jak się okazuje zasłużonego modelarza... Nawet jeśli ktoś będzie sprzedawał PZL P-11 z chowanym podwoziem i zmienną geometrią skrzydeł postanowiłem nie uważać go za durnia, co najwyżej za człowieka mało przywiązującego wagę do szczegułów.... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 I jakie paliwo potrzeba do radia skoro jest napędzane silnikiem spalinowym? Ha ha ha ha ha ha ha :rotfl: :lol2: Dowcip się udał jeśli o to chodziło :] Odpowiedź: ATOMOWYM - łatwo zdobyć, trzeba tylko pojechać do Czarnobyla i se ukopać jak ziemniaki Edit: A ja się ostatnio zastanawiałem, czemu na worku w którym było zapakowane ostatnio zakupione prze zemnie urządzenie, pisało" nie zakładać na głowę" :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123kris98 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mam ten model i lata dobrze asilnik przyszedł caly za dopłatom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Krzysiek przespałeś temat, prima aprilis był prawie dwa miesiące temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mam ten model i lata dobrze asilnik przyszedł caly za dopłatom Dopłatom, dopłatom. Fotki/Filmik? Bom ,nje wjeze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mam ten model i lata dobrze asilnik przyszedł caly za dopłatom Chodzi o to że model może i źle nie lata ale jest dużo za dużo za drogi jak na model tej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Łukasz K. A skąd Ty to wiesz? Widzialeś na oczy jak ten model lata? z stockowym osprzętem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Widziałem ze 3 filmy ZE STOCKOWYM wyposażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.