Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jak Wy, ale to wyjątkowa okazja zdobycia tego sprzętu po takiej cenie! Różnica 10x ("kierunek dobry, zwrot przeciwny"...)

Opublikowano

Gdzie tak jest napisane? U mnie jest pokazane, że na szczęście, nikt jeszcze nie kupił. 

post-18299-0-63369400-1500388508.png

Napisałem do nich około godziny temu, że ktoś prawdopodobnie zrobił pomyłkę i mogą wprowadzić kupujących w błąd (chyba, że tak chcą :( ). Na razie nie otrzymałem odpowiedzi.

Opublikowano

To tylko efekt nowej polityki "Allegro". Nie opłaca się firmie wystawić np. 5 sztuk ładowarek a po wyprzedaniu zakładać nową ofertę, bo to oznacza nową opłatę, a jak jest sprzedaż "Promowana" to odpowiednio większą. Teraz sprzedający, jak zabraknie towaru podnosi cenę żeby nikt nie kupił, a po dostawie znowu ją obniża. Tu jest inna cena i produkt niedostępny:  https://www.taniemilitaria.pl/pl,mikroprocesorowa-ladowarka-lipo-compact-tm-energy,3,3,79,80,9736.html

Opublikowano

Hejka

Na szczęście starczy chyba dla nas wszystkich, z tego co wiem (na godzinę 18.15 dzień 18.07. 2017) zostało na sprzedaż jeszcze 99995 tych cudeniek. Upraszam o spokój i spokojne oczekiwanie na swoją kolej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gdzie tak jest napisane? U mnie jest pokazane, że na szczęście, nikt jeszcze nie kupił. 

attachicon.gifPrzechwytywanie1.PNG

Napisałem do nich około godziny temu, że ktoś prawdopodobnie zrobił pomyłkę i mogą wprowadzić kupujących w błąd (chyba, że tak chcą :( ). Na razie nie otrzymałem odpowiedzi.

O wcześniej było pokazane teraz sprawdziłem ponownie i już nie ma, nawet była inna ilość o te parę szt dostępnych. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napisałem jakiś czas temu do sklepu na Twarzoksiążce i otrzymałem taką oto odpowiedź :) 

"Witam, przepraszam za późną odpowiedź. Byłem na urlopie, a osoba zastępująca mnie, z przyczyn których nie znam jeszcze, nie odpowiadała na wiadomości na facebook. Ładowarka ta kosztowała 49zł, jak te cztery osoby kupowały, potem zmienialiśmy parametry aukcji i do ceny wskoczyło nam zero niechcący. Dziś sprawdzę, czy zostało to już poprawione."

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zobaczcie wszystkie jego aukcje!

Wszystkie są przeładowane!

Napisałem do niego... Ale cisza. Zero odpowiedzi.

Opublikowano

Nawet jak miernik jest do d, to ewidentnie należałoby to sprawdzić.

Bez sprawdzenia, dokładnego, nie wolno iść spać w pobliżu tych pakietów ;-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.