Francka Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Profesionalna ładowarka zapraszam :D :D :D :D :D :D :D :D http://allegro.pl/profesjonalna-mikroprocesorowa-ladowarka-lipo-asg-i6776806701.html?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Aactive&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMjE2NzIzOTkAMjkwNzA5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=1e321120-32bc-4af7-a23f-b09af4a0d72b WYSYŁKA GRATIS!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 O to polecieli...... myślałem że one chodzą po 700zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi0908 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To ja swoją Redox Alpha v2 wystawię za 1500zł bo to już technologia rodem z Krzemowej Doliny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie wiem, jak Wy, ale to wyjątkowa okazja zdobycia tego sprzętu po takiej cenie! Różnica 10x ("kierunek dobry, zwrot przeciwny"...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKuba1414 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Wystawione przez "Taniemilitaria" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To już nie jest śmieszne: 4 osoby kupiły 4 komplety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Gdzie tak jest napisane? U mnie jest pokazane, że na szczęście, nikt jeszcze nie kupił. Napisałem do nich około godziny temu, że ktoś prawdopodobnie zrobił pomyłkę i mogą wprowadzić kupujących w błąd (chyba, że tak chcą ). Na razie nie otrzymałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To tylko efekt nowej polityki "Allegro". Nie opłaca się firmie wystawić np. 5 sztuk ładowarek a po wyprzedaniu zakładać nową ofertę, bo to oznacza nową opłatę, a jak jest sprzedaż "Promowana" to odpowiednio większą. Teraz sprzedający, jak zabraknie towaru podnosi cenę żeby nikt nie kupił, a po dostawie znowu ją obniża. Tu jest inna cena i produkt niedostępny: https://www.taniemilitaria.pl/pl,mikroprocesorowa-ladowarka-lipo-compact-tm-energy,3,3,79,80,9736.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Hejka Na szczęście starczy chyba dla nas wszystkich, z tego co wiem (na godzinę 18.15 dzień 18.07. 2017) zostało na sprzedaż jeszcze 99995 tych cudeniek. Upraszam o spokój i spokojne oczekiwanie na swoją kolej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Gdzie tak jest napisane? U mnie jest pokazane, że na szczęście, nikt jeszcze nie kupił. Przechwytywanie1.PNG Napisałem do nich około godziny temu, że ktoś prawdopodobnie zrobił pomyłkę i mogą wprowadzić kupujących w błąd (chyba, że tak chcą ). Na razie nie otrzymałem odpowiedzi. O wcześniej było pokazane teraz sprawdziłem ponownie i już nie ma, nawet była inna ilość o te parę szt dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Tu było http://allegro.pl/profesjonalna-mikroprocesorowa-ladowarka-lipo-asg-i5966488142.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi0908 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Napisałem jakiś czas temu do sklepu na Twarzoksiążce i otrzymałem taką oto odpowiedź "Witam, przepraszam za późną odpowiedź. Byłem na urlopie, a osoba zastępująca mnie, z przyczyn których nie znam jeszcze, nie odpowiadała na wiadomości na facebook. Ładowarka ta kosztowała 49zł, jak te cztery osoby kupowały, potem zmienialiśmy parametry aukcji i do ceny wskoczyło nam zero niechcący. Dziś sprawdzę, czy zostało to już poprawione." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Pozwolę sobie dopiąć się do tematu. Jakby kto chciał kupić solidnie naładowany pakiet 3s: http://allegro.pl/akumulator-litowo-jonowy-i7113850527.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ładowany z alternatora samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zobaczcie wszystkie jego aukcje! Wszystkie są przeładowane! Napisałem do niego... Ale cisza. Zero odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 A nikt nie wziął pod uwagę że ten miernik jest do d....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nawet jak miernik jest do d, to ewidentnie należałoby to sprawdzić. Bez sprawdzenia, dokładnego, nie wolno iść spać w pobliżu tych pakietów ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jeden z tych pakietów wygląda na zdjęciu jak balon. http://allegro.pl/akumulator-litowo-jonowy-i7121713842.html#imglayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Akurat pakiet 3S 3000 mAh jest naładowany prawidłowo ale reszta przeładowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 No sory ale ten sprzedawca to głąb który szuka drugiego głąba.... Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi