AMC Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Kurcze do mnie to tylko z biedronki jakieś bony 700zł przysyłają Współczuję Ci ... Musisz czuć się pokrzywdzonym przez los i Hiszpanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A dlaczego przez Hiszpanów - Biedronka akurat ma swoje korzenie w Portugalii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 a Współczuję Ci ... Musisz czuć się pokrzywdzonym przez los i Hiszpanów Przecież to też jakaś ściema jest ! raczej bo nie sprawdzałem i nie mogłem niczego tam wygrać z bardzo prostej przyczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jezuuu... Naprawdę jest jeszcze ktoś, kto się łapie na te historyjki? Odziedziczony bajeczny spadek, złoto dla zuchwałych z Nigerii, czy akcje dobroczyńców? Naprawdę, świat i ludzie nie przestają mnie zadziwiać. Przecież te numery w sieci krążą od 10 czy 15 lat, oszukano dziesiątki tysięcy ludzi, napisano na ten temat setki razy i ciągle ktoś wierzy w dobre wróżki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Już pisałem, że kolega nas wkręca i patrzy, kto się dał nabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Kilka cytatów ze Stanisława Lema, które chyba nic nie straciły na aktualności... Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Nie ma takich bredni, w które ludzie nie byliby w stanie uwierzyć. Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta. może dlatego, że wraz z rozwojem technologii ... im bardziej zaawansowane technicznie (doskonalsze!) medium, tym bardziej prymitywne, błahe i bezużyteczne wiadomości są przy jego pomocy przekazywane. i (to już z polityki), chyba prorocze... Na szczęście Kaczyńscy przeminą, choć zdążą popsuć gospodarkę. Czeka nas zastój. Ale tylko przez cztery lata. Potem naród jak koń, któremu ktoś przystawił kaktus pod ogon, zacznie wierzgać i wszelki ślad po bliźniakach zaginie. Oni po prostu znikną w tym bezmiarze obietnic bez pokrycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Takie naciągactwo jak kiedyś Sky Lane . Po naszemu Pasek Nieba . Banda złodziei ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Wlasnie przyszla nastepna oferta zostania gazilionerem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jeszcze trochę to biednych na świecie zabraknie, i nie będzie komu pomagać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Kolejny multimilioner. OMG! https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-06-10/mial-dostac-gigantyczny-spadek-z-afryki-zostal-oszukany-na-460-tys-zl/?ref=slider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 W dniu 16.10.2017 o 12:47, RomanJ4 napisał: Kilka cytatów ze Stanisława Lema, które chyba nic nie straciły na aktualności... Cytat Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów cytat fajowy ale nie jest z Lema, choć jest jest przypisywany Lemowi powszechnie To coś jak z propagandą (nie tylko pisowską, ale ogólnie propagandą?) kłamstwo powtórzone 1000 razy wydaje się prawdą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Dodam jeszcze, że Mark Twain napisał, że ludzi łatwo jest ogłupić, ale wytłumaczyć im, że są ogłupiani jest prawie niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi