korni30 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nie wiem jak to sie stało,ważne że obyło się bez uszkodzeń https://www.youtube.com/watch?v=f53lcttj5FE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A ja wiem jak to się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Też tak miałem! Tylko EasyGliderem, tak samo zatanczyl. Jeden krzaczek którego w ogóle nie było widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Powycinać wszystkie brzozy!!!! Mgły nie było, a i tak przywalił, coś w tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A co z bombami termobarycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Przecież widać, że to było przyciąganie brzozowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin2312 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Brak wybuchu w lewym centropłacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A w prawym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A to nie przypadkiem wina narąbanego jak messerschmitt operatora kamery, który wywierał swoja obecnością niedopuszczalna presję na pilota? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja tam słyszałem strzały :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Tam, w lewym górnym rogu, tuż przed katastrofą. Widać na jednej klatce cień ESA na chmurze. Został zestrzelony przez wrogie mocarstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Tylko które te wrogie mocarstwo bo dookoła innych już nie ma.;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Tu polew, się zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja tam widziałem orła cień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 "Grzegorz Brzęczyszczykiewicz" też był śmieszny a w tamtym czasie zginęło o wiele więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No tam w II wojnie to mieli dopiero ubaw . Opowiadał mi dziadek że jak we wrześniu uciekali spod Tarnopola przed jednymi przyjaciółmi to we wsi otoczyli ich drudzy koledzy nadludzie. Nadludzie zagrozili im że jak nie wyjdą z chałupy to ich spalą. Tak to rozbawiło jego kolegów z oddziału że się zaczęli turlać ze śmiechu i się poddali z tego wszystkiego. Koledzy nadludzie okazali się na tyle mili ( trochę lepsi od przyjaciół zza Buga ) że ich nie powystrzelali tylko zawieźli na 5 lat pracy za free . Stąd moje zainteresowanie II wojną, ale ja jej ani tego tematu nie wywołałem. Chłopie daj se spokój z tymi wynurzeniami. Wątek był - boi już nie jest - fajny, humorystyczny i wszyscy się dobrze bawili. Skoro nie umiesz się zdystansować to ugryź się w palucha zanim cokolwiek napiszesz. Tu nikt nie deprecjonował ludzi, którzy zginęli w wypadku. Dajmy im spokój. Niech sobie już odpoczywają. Jeśli jesteś mało kumaty to powiem Ci, że tu idzie o jedną gwiazdę na naszym lotniczym firmamencie, która jak mantrę powtarza już od kilku lat, że brzoza spowodowała wywrócenie kilkunasto tonowego samolotu. Jeśli ktokolwiek z kogokolwiek się nabija to właśnie z tego gwiazdora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W każdym bądź razie, dobrze, że: ...ważne że obyło się bez uszkodzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni30 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dobra juz koledzy bez nerwów!!! I kłótni.wrzućta na luz ???????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin2312 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No to może teraz wrzuć drugi filmik.Lądowanie u sąsiada na trampolinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni30 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Proszę bardzo ucieczka do sąsiada ???????????????? https://youtu.be/JzJX931uGns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi