robert.pilot Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Brown ponownie lata... Dzisiaj wykonane pięć startów i 5 lądowań.Pozdrawiam.Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc w realizacji mojego marzenia, jakim było zbudowanie modelu od zera i latanie nim...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
mirolek Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Bardzo się cieszę, że model spełnił Twoje oczekiwania. Realizacja modelu od zera sprawia, że czuje się z nim emocjonalną wieź a stwórca i jego dzieło często zostają ze sobą już na zawsze ? Proponowałbym tylko powiększyć nieco koła i oczywiście nowy lakier na masce mu się należy a potem ..... 100 lat udanych lotów życzę ? ms
robert.pilot Opublikowano 6 Września 2020 Autor Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki... maska będzie pomalowana, tak nie da się latać , nad kółkami pomyślę...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
jetfan Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Super, że doprowadziłeś proces ulotnienia do końca - gratulacje! Możesz napisać jaką rozpiętość ma ten model?
robert.pilot Opublikowano 7 Września 2020 Autor Opublikowano 7 Września 2020 43 minuty temu, jetfan napisał: Super, że doprowadziłeś proces ulotnienia do końca - gratulacje! Możesz napisać jaką rozpiętość ma ten model? Dzięki... 1480 mm.
robert.pilot Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Zrobiłem pokrowce dla Brown'a.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Jacekecaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Super ?. Z tego co widzę, jest to pianka kryta jednostronnie folią ameliniową - czy tak? Czy mógłbyś zrobić zdjęcie odciągów podwozia? Dorobiłem do swojego Fokker-a golenie z płaskownika 2mm i jest trochę za bardzo wiotkie, bez odciągów się nie obędzie.
robert.pilot Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak jest, dokładnie takie cośhttps://images.app.goo.gl/9HZvpEweUGQyQkGaAWcześniej robiłem pokrowce z podobnych folii ochronnych na szyby samochodów ale są trochę słabsze.Z odciągami trochę przekombinowałem, miało być inaczej, podwozie okazało się za sztywne i musiałem coś wymyśleć, żeby od nowa podwozia nie robić. Parę fotek z budowy ... Jutro zrobię jeszcze fotki to podeślę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
robert.pilot Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Opublikowano 16 Listopada 2020 Foty z innej perspektywy
Jacekecaj Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzięki wielkie - wszystko jasne ?.
Rekomendowane odpowiedzi