robert.pilot Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Brown ponownie lata... Dzisiaj wykonane pięć startów i 5 lądowań.Pozdrawiam.Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc w realizacji mojego marzenia, jakim było zbudowanie modelu od zera i latanie nim...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Bardzo się cieszę, że model spełnił Twoje oczekiwania. Realizacja modelu od zera sprawia, że czuje się z nim emocjonalną wieź a stwórca i jego dzieło często zostają ze sobą już na zawsze ? Proponowałbym tylko powiększyć nieco koła i oczywiście nowy lakier na masce mu się należy a potem ..... 100 lat udanych lotów życzę ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dzięki... maska będzie pomalowana, tak nie da się latać , nad kółkami pomyślę...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Super, że doprowadziłeś proces ulotnienia do końca - gratulacje! Możesz napisać jaką rozpiętość ma ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 43 minuty temu, jetfan napisał: Super, że doprowadziłeś proces ulotnienia do końca - gratulacje! Możesz napisać jaką rozpiętość ma ten model? Dzięki... 1480 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Zrobiłem pokrowce dla Brown'a.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Super ?. Z tego co widzę, jest to pianka kryta jednostronnie folią ameliniową - czy tak? Czy mógłbyś zrobić zdjęcie odciągów podwozia? Dorobiłem do swojego Fokker-a golenie z płaskownika 2mm i jest trochę za bardzo wiotkie, bez odciągów się nie obędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Tak jest, dokładnie takie cośhttps://images.app.goo.gl/9HZvpEweUGQyQkGaAWcześniej robiłem pokrowce z podobnych folii ochronnych na szyby samochodów ale są trochę słabsze.Z odciągami trochę przekombinowałem, miało być inaczej, podwozie okazało się za sztywne i musiałem coś wymyśleć, żeby od nowa podwozia nie robić. Parę fotek z budowy ... Jutro zrobię jeszcze fotki to podeślę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Foty z innej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzięki wielkie - wszystko jasne ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi