robintom Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 I co tam na warsztacie?? Jakiś efekt końcowy jest? Nie mówię o marketingowym ale o wizualnym. Chociaż jedno i drugie mogło by być. No tak najpierw targi. Swoją drogą kiedyś kupiłem Fabię jak tylko się ukazała. Ale nie mogłem jej odebrać do czasu zakończenia targów samochodowych. Wytrzymała tylko rok. Za szybko na targi za mało na testach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nic nie słychać , będzie pogoda ,będzie oblot, a do tego czasu cisza jak makiem zasiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogoda jest zawsze Może być tylko zła lub dobra. U mnie w ogrodzie zaczynają rosnąć żonkile - idzie wiosna. :jupi: A tak co do RWD może jakaś fotka modelu w odzieniu? Bo zdaje się na ostatniej fotce to mu same żebra wystawały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogoda to jest dla bogaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 cały ten mój ślinotok zbieram w wiadra i wyślę kurierem Tomaszu do Ciebie .... połechtal me ego a teraz ucieka z tematu ... pokazał dziecku lizaka i schował ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zostaje mi tylko wylać na siebie to wiadro i cierpliwie czekać na pojawienie się modelu w sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tomek: nie zapomnij o fotce po oblaniu. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Najlepiej by się przydała Matka Chrzestna i rozbicie butelki szampana o burtę. A zapomniałem przed oblataniem trzeba poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Modelik miał być w styczniu a jakoś cisza nastapiła okrutna Widać balsa chyba jeszcze w doniczkach na oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Balsa jak balsa, ale gorzej jak na pozostałe modele nie mają materiału i zaczeli od zasadzenia sosny na listewki też czekam na ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Miał być w styczniu. W styczniu, w styczniu... a powiedział ktoś którego roku? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A tam obiecanki cacanki a glupiemu ...Tak obrazilem sie na Artex i juz go nie chce :ble: Szkoda gadac to znaczy pisac bo nie ma i tak o czym.Zly Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Model nie wejdzie do sprzedaży dopóki nie zostanie ulotniony, żeby nie było że nielot.Przy takiej pogodzie trochę to potrwa. A pewnie jeszcze najpierw pojedzie na targi , co jeszcze wydłuży ten czas. Więc na model przyjdzie trochę poczekać. Targi dopiero w lutym, więc przyjdzie jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kto daje i odbiera ... Powiedzieli dzieciom że będą ciastka a ich nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie spamujcie bo to nic nie przyspieszy, jak tylko sie pojawi światełko w tunelu to Tomek na pewno je pokarze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie spamujcie bo to nic nie przyspieszy, jak tylko sie pojawi światełko w tunelu to Tomek na pewno je pokarze :wink: To chyba od słowa kara ;D .Jak na razie to pokarał wszystkich Artex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Najpierw przeszkadzało że ma wejść do sprzedaży model nie oblatany, teza przeszkadza ,że czeka na oblot. :mrgreen: Wiem że wszyscy się niecierpliwimy , bo i pogoda paskudna , a podłubało by się co nieco. Jak przed chwila rozmawiałem z Bogdanem z Artexu, niestety dobrych wiadomości nie usłyszałem. Przede wszystkim nałożenie się kilku projektów , do tego chorobowe personelu , przygotowanie modeli na targi, wszystko to zajęło całe zasoby osobowe firmy. Do tego braki materiałowe i zła pogoda sprawiły że nikt nawet nie pomyślał o oblocie . Myślę, że zbyt optymistycznie podszedłem informując was że model jest tuż tuż do zamówienia. Swoje musi jeszcze od leżakować i może to być nawet 2 miesiące. Więc jak już na mnie wylejecie ostatnie wiadro popłuczyn , to miejcie na uwadze , że podobnego modelu nie było 70 lat na rynku modelarskim, to i 2 miesiące szybko zleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Co się odwlecze to nie uciecze. A ja sobie nabywam wprawy modelarskiej na innym modelu. Pilotaż też trzeba jeszcze podszkolić no i w przyszłą zimę akurat będę miał co składać. Bo takie cacko ze slotami i klapami wysuwanymi musi fajnie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jeśli się nie mylę to targi w Norymberdze się skończyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Może sprzedali RWD na wyłączność i dlatego go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.