kesto Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Tak. Rakol aplikowany strzykawką z igłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojan Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Pierwowzór na pewno nie był tak starannie wykonany, niesamowita robota ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Wróciłem do pływaka. Podział blach i nitowanie. 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 pryśnięte podkładem 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Krzysiek pływak wygląda b.realistycznie...Ciekawi mnie natomiast efekt końcowy...jaki lakierem pomalujesz pływaki.....Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak wiesz, pływaki do Lublina były w kolorze metalu, czyli pewnie wybiorę jakąś srebrną farbę do alufelg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Początek wykonywania formy na pływaki.Kopyto pomalowane czarnym Motipem. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Profesjonalna robota Krzyśku. Jaki separator stosujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Piękna robota, ja jeszcze zapytać jaki konkretnie stosujesz Żelkot/Topkot? Ja ostatnio kupiłem biały ale totalny niewypał śmierdzi w całym domu. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Dzięki za pochwały?. Separator to wosk i alkohol poliwinylowy. Żelkot F-200 epoksydowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 W jaki sposób odrysowujesz detal na desce która rozdziela połówki formy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Od szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Położyłem ostatnie 3 w-wy tkaniny 390g na formę i odwróciłem do laminowania drugiej strony. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 3 Grudnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Odformowane, jeszcze nieobrobione. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Krzychu ... robisz tak cudne rzeczy że jak napiszesz o tym książkę - do czego szczerze Cię zachęcam - to z dumą postawie ją na półce obok mojego GURU ś.p. Adama Słodowego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dobry pomysł!! ABC Miniaturowe Lotnictwo po lifcie. Autor Cesto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kesto Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Pierwszy pływak wyciągnięty z formy. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Super ! Pełen profesjonalizm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 W dniu 26.05.2021 o 21:04, kesto napisał: Właściwie mnie też zaczyna to przeszkadzać. Tobie przeszkadza ? Poczekaj , az pilot sie o niej wypowie. Podejrzewam , ze posypia sie grube przeklenstwa. ? W dniu 4.12.2021 o 10:15, marek rokowski napisał: Krzychu ... robisz tak cudne rzeczy że jak napiszesz o tym książkę - do czego szczerze Cię zachęcam - to z dumą postawie ją na półce obok mojego GURU ś.p. Adama Słodowego Tak ksiazku juz wyszla . "EPOKSYDOWY KRZYS" . Mam ja w kolekcji. Patrze jak zwykle na Twoja robote i ( jak zwykle ) mysle sobie ; gdybym mial czas , to TEZ bym tak ladnie budowal. Na Twoje szczescie ( i moje ? ) , tego czasu NIE mam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 1 godzinę temu, jarek996 napisał: gdybym mial czas nie masz czasu bo zamieniłes modelarstwo na roweralstwo i cyklizm....ale....chcącemu nie dzieje się krzywda...nie marudz, piszesz dobre reportaże, robisz znakomicie zdjęcia...więc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi