kszczech Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Uwaga, uwaga, uwaga !!! Zapadła nieodwołalna decyzja. Modelarze Radzyńskiego lotniska zapraszają na V Piknik Modelarski w Radzyniu Podlaskim który odbędzie się w dniach 1 i 2 września 2018 r. Jak zawsze zapewniamy miłą atmosferę, wspaniałe warunki do latania po wycięciu okolicznych drzew i lasów, miejsca parkingowe, miejsca na rozłożenie namiotów na nocleg, namioty dla samolotów, wspólny grill oraz ognisko ze złocistym napojem.Dojazd do lotniska będzie oznaczony.Od strony Lublina obwodnicą aż do skrzyżowania ze znakiem na miejscowość Płudy - w lewo, do lotniska 1, 5 km. Od strony Międzyrzeca Podlaskiego na skrzyżowaniu – w prawo.Współrzędne szerokości i długości geograficznej lotniska: 51.808369,22.629367 Czekamy na Was W przypadku pytań jestem do Waszej dyspozycji. Piszcie, dzwońcie. Krzycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Bedymy Czy jest pokój z klimatyzacją? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmisiek102 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Klima naturalna Atmosfera niebanalna Zabawa do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Bedymy Czy jest pokój z klimatyzacją? :-) Czy dobrze Cię zrozumiałem? Chodzi ci o lód do drinków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 To też się przyda, ale będę miał swój jak zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Oficjalny plakat z zaproszeniem dla mieszkańców. Dla modelarzy oczywiście piknik dwudniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azajac Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Prawie wszystko gotowe. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ja już spakowany. Mam nadzieję że niczego nie zapomniałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Pakiety, aparaturka, modele i kabelki do modeli, rurki, ładowarka, kijek, paliwo, zapasowy kabelek, latarka, monitorek Kto ma dalej pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Działo się !!@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Mi się bardzo podobało, mimo że miałem totalnie rozstrojony model , było super. Jedynie żałuję że za krótko trochę byłem , ale zważywszy że w weekend pracowałem i w czasie pracy wyskoczyłem na piknik do Radzynia Podlaskiego , prawie 200km w jedną stronę, trochę polatałem , trochę pogadałem , ale że musiałem przedwcześnie się zwijać, mam taki trochę niedosyt bo chciałem być z 2 godz dłużej ale sie nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Wiesiek, za tydzień jest wisniew, przyjedź zdobędziesz kolejne doświadczenie, model wyregulujemy i wkoncu będzie latał prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Maciek , model będzie latał prosto jak wyreguluję stery wysokości, jeden jest na zero a drugi jest wychylony, i tego nie wytrymuję w czasie lotu, albo skoryguję to z poziomu radia (jak dojdę jak to zrobić ) albo skręcę trochę cięgnem ster który jest wychylony bez potrzeby. i będzie latał tak jak dawniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azajac Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Impreza na 5 do zobaczenia za rok. A tych co nie było zapraszamy do foto relacji na profil fb RadawiecRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Macie piękne lotnisko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Fotorelacja: http://rkf24.pl/2018/09/04/01-09-2018-r-v-piknik-modelarski-w-radzyniu-podlaskim-videorelacja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 I jeszcze jedna fotorelacja ze strony patrona medialnego RadzyńINFO: https://radzyninfo.pl/aktualnosci/kazdy-latac-moze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 I jeszcze jedna porcja zdjęć od kolegi: https://photos.app.goo.gl/uphMihx2rp3cvM9C7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi