cZyNo Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Przenieśliśmy się na inne zbocze, ale nie udało się zakończyć grupy. Jutro zaczynamy latanie na Wind Tunelu. Ja lecę jako pierwszy. Wiec pobudka o 6 W międzyczasie była dekoracja uczestników Eurotouru, gdzie dostałem koszulkę. Szkoda ze minęły czasy gdy za pierwsza dziesiątkę były jakieś fanty modelarskie czy gorące ojro Dzisiejszy dzień zakończyliśmy miło z Czechami i teamem organizatorów w restauracji przy dobrym jedzonku i pifku Kolejni chętni na wspólne, zimowe latanie na Rusku się pojawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzis w końcu przywiało. Zaczęło się od 20ms a skończyło na 8. Ja niestety nie umiałem znaleźć sposobu na to zbocze i bez względu na wiatr leciałem 42-43sek. A każdy abiturient przedszkola powinien poleciec w takich warunkach poniżej 40sek. Na szczęście zabawa zaczyna się dopiero od jutra. Dziś jeszcze czeka nas oficjalne otwarcie mistrzostw i transmisja live dla was oraz bankiet ( tylko dla nas ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wkrótce rozpocznie się ceremonia otwarcia mistrzostw. Mam nadzieje ze będzie dostępna live w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Jureczku jak tam z darmowymi parkingami, da się gdzieś zaparkować i na żywo obejrzeć Was w akcji? Jest plan kontrolnej wizyty! Coś Wam trzeba z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Biuletyn 2 na stronie mistrzostw. Są lokalizacje zboczy i parkingów. Ale na vitt czy goor raczej powinno się auto zostawić poza strefą (przed Putgarten) i się przespacerować. Nie wiem czy te parkingi są płatne czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 He he akurat widziałem jak Jurek Ma......no leciał, niestety nie bardzo wiem jak oceniać ten lot. W każdym razie leciał dość szybko i nawrót był też szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 niestety nie bardzo wiem jak oceniać ten lot. Chyba najlepiej tak jak wszystkie loty w F3F czyli na podstawie uzyskanego czasu w stosunku do innych zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Dziś lataliśmy na zboczu Goor. Zrobione były 4 pełne kolejki. W pierwszym locie zapoznałem się ze zboczem i po locie stwierdziłem ze lepszy będzie inaczej ustawiony model. Kolejny lot był całkiem dobry, następny przyzwoity biorąc pod uwagę warunki jakie były, a czwarty trochę słaby (jednak tek poprawny po uwzględnieniu warunków). Pogoda dość zmienna ale raczej w miarę sprawiedliwa. Każdy mógł trafić w lepsze powietrze i w bryndzę. Trochę pecha miał Kamil w jednym locie, bo uzyskał bardzo dobry czas jednak musiał lot poprawiać, ponieważ sędzia zadzwonił a modelu na bazie nie było. Poprawka tego lotu już była kiepska. Wynikow na razie nie ma. Nieplelne są na f3xvault. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jakieś wyniki są poniżej. Parking chyba tu jest płatny. Ma szlaban Ale zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Spoko jutro postaram się Was nawiedzić. Z tego co czytałem to tam jest spory problem z parkingami właśnie - raz że płatne, dwa że mało. Jak rozumie na razie to zbocze nr 1. Tylko czemu Wy tam wszyscy tak wolno latacie? Co, jakieś 49 s. Ja liczyłem że w końcu zobaczę loty tak po max 35s, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Super! Parking w putgarten jest pusty. Bo poza sezonem i tydzień. Jutro albo 1 albo 4 ( tam parkowanie za darmo). Albo to i to. Rano będzie wiadomo. Szybciej może będzie w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dziś warunki jeszcze słabsze i większa odchyłka. Czasy od 65 do 90. Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dziś.... Dziś. Było bardzo ciekawie. Wiatr jakby z większą odchyłka niż dopuszcza regulamin, jednak ze względu na to ze w niedziele ukraiński pilot zmasakrował system pomiaru wiatru nic nie bulo wiadomo. Teroeoretyvznie odkatalisny 1 koleje i 2 grupy ale po naszym proteście wyszło ze to było jedna kolejka i jedna grupa. Nie wiem co zwojowali Amerykanie Pozdrowienia dla Krzyska, który nas odwiedził. I zobaczył może nie najszybsze loty, ale pewnie tez ducha walki lub potyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 A dziś dzień zaczynamy od czekania na wiatr W łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Jak mawiali prości ludzie: Lepiej czekać na wiatr, niż na koniec deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Według prognoz, to Was boki zabolą od tego czekania na wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Kisiel zjedzony czekamy do 11 Niemcy wszystko skopali. I transmisje online i super-hiper zegar a na dodatek kiepsko załatwili wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Zaczynam się martwić, bo Jakub wziął na Rugię nasz zegar z wyświetlaczem i gadułą Może go nie zepsują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Zepsuli na etapie projektu i dlatego mogli by użyć w końcu wasz zegar. Najpóźniej jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi