Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przenieśliśmy się na inne zbocze, ale nie udało się zakończyć grupy. Jutro zaczynamy latanie na Wind Tunelu. Ja lecę jako pierwszy. Wiec pobudka o 6

W międzyczasie była dekoracja uczestników Eurotouru, gdzie dostałem koszulkę. Szkoda ze minęły czasy gdy za pierwsza dziesiątkę były jakieś fanty modelarskie czy gorące ojro

Dzisiejszy dzień zakończyliśmy miło z Czechami i teamem organizatorów w restauracji przy dobrym jedzonku i pifku ;)

Kolejni chętni na wspólne, zimowe latanie na Rusku się pojawili ;)post-9196-0-21244900-1538861474_thumb.jpeg

Opublikowano

Dzis w końcu przywiało. Zaczęło się od 20ms a skończyło na 8. Ja niestety nie umiałem znaleźć sposobu na to zbocze i bez względu na wiatr leciałem 42-43sek. A każdy abiturient przedszkola powinien poleciec w takich warunkach poniżej 40sek.

Na szczęście zabawa zaczyna się dopiero od jutra. Dziś jeszcze czeka nas oficjalne otwarcie mistrzostw i transmisja live dla was oraz bankiet ( tylko dla nas )

post-9196-0-90819300-1538922956_thumb.jpeg

Opublikowano

Biuletyn 2 na stronie mistrzostw. Są lokalizacje zboczy i parkingów. Ale na vitt czy goor raczej powinno się auto zostawić poza strefą (przed Putgarten) i się przespacerować. Nie wiem czy te parkingi są płatne czy nie

Opublikowano

He he akurat widziałem jak Jurek Ma......no leciał, niestety nie bardzo wiem jak oceniać ten lot. W każdym razie leciał dość szybko i nawrót był też szybko. 

Opublikowano

Dziś lataliśmy na zboczu Goor. Zrobione były 4 pełne kolejki. W pierwszym locie zapoznałem się ze zboczem i po locie stwierdziłem ze lepszy będzie inaczej ustawiony model. Kolejny lot był całkiem dobry, następny przyzwoity biorąc pod uwagę warunki jakie były, a czwarty trochę słaby (jednak tek poprawny po uwzględnieniu warunków). Pogoda dość zmienna ale raczej w miarę sprawiedliwa. Każdy mógł trafić w lepsze powietrze i w bryndzę.

Trochę pecha miał Kamil w jednym locie, bo uzyskał bardzo dobry czas jednak musiał lot poprawiać, ponieważ sędzia zadzwonił a modelu na bazie nie było. Poprawka tego lotu już była kiepska.

Wynikow na razie nie ma. Nieplelne są na f3xvault.

Opublikowano

Spoko jutro postaram się Was nawiedzić. Z tego co czytałem to tam jest spory problem z parkingami właśnie - raz że płatne, dwa że mało.

Jak rozumie na razie to zbocze nr 1. Tylko czemu Wy tam wszyscy tak wolno latacie? Co, jakieś 49 s. Ja liczyłem że w końcu zobaczę loty tak po max 35s,

Opublikowano

Super! Parking w putgarten jest pusty. Bo poza sezonem i tydzień. Jutro albo 1 albo 4 ( tam parkowanie za darmo). Albo to i to. Rano będzie wiadomo.

Szybciej może będzie w czwartek.

Opublikowano

Dziś....

Dziś. Było bardzo ciekawie. Wiatr jakby z większą odchyłka niż dopuszcza regulamin, jednak ze względu na to ze w niedziele ukraiński pilot zmasakrował system pomiaru wiatru nic nie bulo wiadomo. Teroeoretyvznie odkatalisny 1 koleje i 2 grupy ale po naszym proteście wyszło ze to było jedna kolejka i jedna grupa. Nie wiem co zwojowali Amerykanie

Pozdrowienia dla Krzyska, który nas odwiedził. I zobaczył ;) może nie najszybsze loty, ale pewnie tez ducha walki ;) lub potyczki

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.