PilotM Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam, Od dawna podobał mi się ten model i spełniło się marzenie. Wycinaka przywieziona, kolega Słowak jak obiecał tak wyciął. W załączeniu pokazany gotowy oraz zestaw i pierwsze prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m o d e l e r Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Zapowiada się bardzo ciekawy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jaki silnik planujesz zamontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jaki silnik planujesz zamontować? Silnik SAITO FG-33R3 - 3-Cylinder Radial , może Toni Clark 38 - ten mam. Pogoda zagoniła mnie do modelarni i mocowanie podwozia zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 cd. takie małe postępy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 cd. i znowu troszkę do przodu Szukam czy camel miał szycia na kadłubie i skrzydłach, może ktoś ma zdjęcia jak to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Zdjęcia latającej repliki w wysokiej rozdzielczości może się przydają. Jeszcze link do strony z fotkami. https://www.largescaleplanes.com/walkaround/wk.php?wid=175 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Zdjęcia latającej repliki w wysokiej rozdzielczości może się przydają. Jeszcze link do strony z fotkami. https://www.largescaleplanes.com/walkaround/wk.php?wid=175 Super dzięki Adam tyle na dziś idę spać; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 cd. troszkę znowu przybyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 kilka kroków budowa do przodu Dolny płat jeden gotowy drugi w trakcie: Kadłub i oś dolna podwozia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Tak siedzę w tej mojej małej modelarni oglądam, głaskam i szykuje plan działania na dni wolne choć w dniu jutrzejszym mam dyżur w pracy. Umówiona poronna kawę z Heniem o godz. 10 - na plotki modelarskie - ale to tylko plany a zobaczymy co uda się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzień wolny to trochę prace do przodu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dalsze prace powoli do przodu, szukam kogoś kto by wydrukował dwa pistolety Blacha zostanie pomalowana w kolorze modelu khaki tak jak na wzorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Dawno nic nie pisałem choć ten post jakoś tak cichy.... zima cd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Marek ciśnij do przodu bo wiosna niebawem . Przyjadę na kawkę to skontroluję postępy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ładnie to wygląda . A co do ciszy to nie tylko u ciebie tak jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Marek ciśnij do przodu bo wiosna niebawem . Przyjadę na kawkę to skontroluję postępy . Zapraszam Ładnie to wygląda . A co do ciszy to nie tylko u ciebie tak jest . wiem ta cisza wszędzie, tak trochę prowokuje. Jak twój nowy projekt pchasz do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 wiem ta cisza wszędzie, tak trochę prowokuje. Jak twój nowy projekt pchasz do przodu? Marku skrzydło prawie gotowe do oklejania , za parę dni biorę się za resztę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Marku skrzydło prawie gotowe do oklejania , za parę dni biorę się za resztę . To powodzenia, aby do wiosny..... udało się skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Mam pytanie; Czym wykonać nity na sklejce aby wyglądało ja oryginał. Może ktoś z kolegów ma doświadczenie w temacie. w zał. zdjęcie samolotu na którym się wzoruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi