Rawen 75 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ciekawe podejście kolegów z USA. Budowane amatorsko samoloty prywatne. Widziałem już różne-FW190, Spity i P-51, ale B-17 to cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Był już B-29, był B-24 w podobnych jak nie tych samych skalach. Była też japońska łódź latająca. Ale chyba Najsławniejszy film to rozbicie B-29 kilkanaście lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Cóż ja tych filmów nie mogę odnaleźć. Czy w takiej skali? Pilotowane przez pilota siedzącego w środku samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 B29 skala 1:5 https://www.youtube.com/watch?v=w1uDT7p1JAg https://www.youtube.com/watch?v=UPgdXYTWmBw Inne ciekawe katastrofy... (jak widać "Dzbany" nie tylko w realu były wytrzymałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tyle tylko, że ten B-17 to nie model! To samolot zbudowany w kategorii "Experimental" z żywym pilotem w środku! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawen 75 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No właśnie. Więc jakie uzasadnione jest porównanie jego do modeli? Przecież napisałem-ALE JAKI! Koledzy, zanim napiszecie, czy skomentujecie-popatrzcie, pomyślcie.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ..... Koledzy, zanim napiszecie, czy skomentujecie-popatrzcie, pomyślcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi