tmielcarz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 6 minut temu, zipp napisał: Jako motocyklowy laik stwierdzam, że ten HD Fat Boy jest ładny Dzięki. Gwoli ścisłości to jest Fat Bob. Fat Boy to inny model HD :).
Therapy Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Harlej motocykle rozdaje za darmo, płacisz tylko za legędę. Zawsze podobały mi się Buelle szczególnie te z silnikami HD. Kolejne modele z silnikami Rotax były już byle jakie. Marka upadła więc dziś to już rodzynki.
qba Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dopóki można uprawiać sport to coś tam śmigam.
qba Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ja to uprawiam bardzo amatorskie enduro, na motocross za cienki jestem albo za gruby raczej " W garażu walczę z ze swoją Yamaha TTR600 - wrzucam silnik z rozrusznikiem, ale przez tego korona-wirusa wszystko mi się mega obsunie niestety, ale przynajmniej sobie posprzątam mój cały "warsztat".
tmielcarz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, mr.jaro napisał: Niestety, ta namiastka tylnego siodla zupelnie nie nadaje sie do wozenia kogokolwiek. Nic dziwnego, ze trudno bylo kobiete przekonac. Pewnie biedaczka cierpi podczas jazdy. Fat Bob to maszyna z zalozenia stworzona do jezdzenia solo, wiec nawet jak wymienisz tylne siodlo na wygodniejsze, bedzie ono duzo wieksze i bez pasazera rzucalo sie w oczy. Jak wspomniałem na początku zdjęcie oddaje stan po odebraniu z salonu, a nie obecny. Siodło mam wymienione na większe i dużo wygodniejsze. Mi osobiście ono się bardziej podoba niż oryginalne, ale jak wiadomo jest to już kwestia gustu. Faktem jest, że oryginalne było mało komfortowe dla pasażera.
RobertK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, qpa napisał: W garażu walczę z ze swoją Yamaha TTR600 - wrzucam silnik z rozrusznikiem, ale przez tego korona-wirusa wszystko mi się mega obsunie niestety, ale przynajmniej sobie posprzątam mój cały "warsztat". Kuba, czytałem wcześniej, że od XT silnik chcesz wrzucić. Masa dużo się zwiększy ?
qba Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Szczerze to będzie to około 2-3 kg różnicy - sprzęgło rozrusznika, rozrusznik i akumulator life. Wczoraj umyłem kartery, teraz będzie szlifowanie, gładzenie i na końcu drugie mycie i malowanie, wał pojechał na przekucie korby. Jak kogoś interesuje mogę zrobić kilka fotek silnika.
RobertK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, qpa napisał: Szczerze to będzie to około 2-3 kg różnicy - sprzęgło rozrusznika, rozrusznik i akumulator life. Wczoraj umyłem kartery, teraz będzie szlifowanie, gładzenie i na końcu drugie mycie i malowanie, wał pojechał na przekucie korby. Jak kogoś interesuje mogę zrobić kilka fotek silnika. Dawaj fotki.
bupir Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jak dla mnie motocykl to tylko typu enduro.Nie rozumiem tych sprzętów udających samochód,który jak się wywróci żeby go postawić do pionu trzeba użyc dzwigu?
Emhyrion Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Pierwsza jazda na trasie Włoszczowa - Warszawa... Fajny szarak 1
bupir Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 14 minut temu, Emhyrion napisał: Pierwsza jazda na trasie Włoszczowa - Warszawa... Fajny szarak Piekny,super jest.Ale………...
Shock Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Piotrek pisz konkretami a nie jakieś domysły, brednie ( o słuszności tylko enduro) itp... To temat konkretnych ludzi i tu nikt nie przekonuje do konkretnej marki, klasy tylko cieszy się/chwali tym co ma w garażu
tmielcarz Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Emhyrion napisał: Pierwsza jazda na trasie Włoszczowa - Warszawa... Fajny szarak Piękna limuzyna. Na trasie musi być na tym mega wygodnie.
Emhyrion Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Wygodny, fakt, choć w tym względzie jego poprzednikowi (którego z żalem, ale jednak będę musiał teraz sprzedać) też niczego nie brakowało. Nawet powiedziałbym, że przy tak silnym wietrze jak dziś, lepiej się trzyma wytyczonej ścieżki i mniej nim buja. Ale może jeszcze muszę się w niego po prostu "wjeździć", a może wiatr był silniejszy niż kiedykolwiek wcześniej... Ale jeśli chodzi o ergonomię to są do siebie podobne i super. Natomiast to, jak to R1200RT się zbiera w porównaniu do cięższego o około 30 kg R1100RT, to jednak od razu widać, że to inna liga i inny czas. Oczywiście nie jest to szlifierka, ani nawet FJR1300 i nigdy nie będzie, ale dla mnie wystarczą jego osiągi takie jakie są ...
Rekomendowane odpowiedzi