JANTAR87 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Cześć, W lidlu w Częstochowie są jeszcze szlifierki czołowe i wiertarki stołowe jakby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Czołową używam od roku jest super i bardzo cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 to jest jakiś dodatkowy rzut w tych sklepach, czy w całej Polsce są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W Pruszkowie jest teraz kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Byłem wczoraj we wrocku poszukać, i nie znalazłem tych szlifierek, a szkoda, bo ostrzę sobie na nią zęby. Wiertarki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jako że polecam tą szlifierkę to na alledrogo są po 150 z wysyłką. Super szlifuję listwy, balse krawędzie skrzydła etc. Papiery są dostępne np w obi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W Poznaniu i Oławie nie znaleziono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 A co sądzicie o tej pile taśmowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 sprawdziłem pięć sklepów na północy Krakowa, ale niestety szlifierek nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogru Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Arek - Sprawdzę jutro w Wieliczce. Dzisiaj widziałem wiertarki stołowe i pistolet do kleju na gorąco ale może gdzieś też są szlifierki Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W moim widziałem w wyprzedaży chyba za 120pln Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Szlifierkę udało mi się kupić w Oświęcimiu. Przy okazji podjechałem do sklepu i mieli jeszcze trzy sztuki. Na regale wpisana była cena 189zł, ale w rzeczywistości kosztuje 121. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 W niemieckim Lidlu szlifierka za 29,99€. Już wzbogaciła mój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Gdyby ktoś był dobry i widział ową szlifierkę to poprosiłbym o zakup dla mnie. Oczywiście koszty zwracam. W okolicy niestety brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W moim Lidlu zostały dwie trochę zdekompletowane sztuki w podartych pudełkach. Kupiłem jedną. Szlifierka sprawna, rurka do odkurzacza i zacisk do stołu jest. Niestety brakuje kluczyka imbusowego i papieru ściennego do przyklejania. Komu wysłać? Ostatnia co została to sama szlifierka. Bez rurki, zacisku, papieru ściennego i imbusa. Jak ktoś reflektuje to też mogę kupić i wysłać. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluuu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 dzięki, z braku działania forum etc. udało mi się ją zdobyć inną drogąDziękuję za zaoferowanie pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Oooo, trudno. mam nadzieję że na Giełdzie znajdzie nową modelarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W takich razach się targujemy. I to działa. Należy negocjować. Opuszczą i to dużo.Sam raz kupiłem coś za grosze... A.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi