Marek_Spy Opublikowano 23 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Super robota Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Dzięki Panowie. To jest kieszonkowy pancernik, znowu przesadziłem z materiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Też coś zrobiłem, niby mało ale czasu troche zajeło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Wygląda super, coś ze szkoły czeskiej!:) też, raczej nie boso ale w ostrogach(dze)!:) dawaj dalej! Pzdr, m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 I jest dalej, wstepnie spasowane nie szlifowane, myślę nad oknem rewizyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Nie tak lekko jak u Michała, ale jeszcze sie wyszlifuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Ponad godzina szlifowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ta folia jest świetna, ele wyszło dopiero za drugim razem poszło na to cztery formatki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Super tylko tak dalejWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Wygląda super! Rozumiem, że okleiłeś tylko tył za klepkami? Na przód pójdzie papier? Użyłeś zwykłego żelazka czy tego mikrusowego? No, to teraz już powinno pójść z górki!:) Pzdr, m Ps i zapomniałem zapytać, a ten kołnierz wokół kabiny to z czego zrobiłeś, termokurcz? Kabelek? Brzeg rękawiczki gumowej? M Edytowane 28 Października 2020 przez Michal4x4 Ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Marek obym go dokonczyl w tym roku? a Ty swojego kiedy zaczniesz? Michał na przodzie jest pap. japoński, 12g, żelazko do mikrosow , nagrzewnica. Koszulka termo. to brzydko wyszło, ale brzeg rękawiczki to jest to!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nie próbowałem jeszcze, ale gdzieś wyczytałem, że misie tak chytrze obcinają brzegi tych gumowych hirurgicznych rękawiczek z małym brzeżkiem, i potem ten brzeg obszywają lub robią imitację obszycia - jak się umie to wychodzi super (ale, jak mawiał pewien profesor z ASP "jak się umie, to nie sztuka!"). Pzdr m Ps. Fajnie wyszło!m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Maska silnika to narazie kopyto pod hips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 A co mam zacząć ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Mini midel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Muszę dokończyć wirka czyli wiatrakowiec, zrobić maskę do biesa, remont madmana i inne drobne .Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Łooo Panie to roboty aż do 8 lockdawnu będziesz miał. Ja powoli grzebie. Tutak widać sprężyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Takie to ładne że szkoda malowac.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Patryk, Jesteś mistrzem w dziedzinie enigmy i szarady! Dałem sobie dziś caly dzień na "odkodowanie" powyższych zdjęć i poległem. Radiator wyszedł kurczę super, właśnie takiego czegoś nie umiałem zrobić budując kiedyś chłodnicę w SE 5. Czy mógłbyś proszę uchylić nieco rąbka tajemnicy i powiedzieć (napisać) jak go zrobiłeś? Sorki, ale ze zdjęć mnie niestety się nie udało rozkminić:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi