Marek_Spy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Przyznam że żałuje że został pomalowany bo zatracił przynajmniej dla mnie kunszt konstrukcji modelarskiej a która była piękna sama w sobie. Oczywiście model jest super i może raczej nim nie lataj ? Szacun za całokształt.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Andrzej, Michał wylewacie miód ma moje obolałe modelarskie serce ? Kołpaczek jest klejony na stale do podstawy jak się rozwali to przykleję nowy zapasowy, kopyto jest. Komplet śmigło, kołpak jest zdejmowany, wał silnika nie jest zabezpieczony przed wysunięciem. Foli na nim jest pofałdowana naciągnę przed oblotem po oblocie znowu się sfałduje ? szajse. Waży trochę ponad 200g uuuuuuuu Marek te gabaryty słabo latają do szczęścia wystarczy mi to, że go skończyłem, ale jak poleci to będzie prawdziwe szaleństwo zachwytu nad moim warsztatem. Co do malowanie to odsyłam Cię do starej mądrości mówiącej o tym że, nie można zjeść ciastka i mieć ciastko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ano niestety nie można i fakt ze słabo latają ale zakryłeś kunszt modelarza konstruktora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 O już wiem ... Z jednej strony zostaw bez malowania itp. .. oczywiście żartuje a kiedy oblot?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Ostatnio sie patrzyłem na takie maluchy to faktycznie fajniejsze są nie pokryte, ale jak się konstrukcje ciosa siekierą to lepiej pokryć ? a jak to nie pomoże i model nadal jest brzydki to już pozostaje go tylko sztandarem przykryć. Przypadkiem natknołem sie na takie drewniane cudo, może ktoś sie zainteresuje? Chętnie oglądałbym relacje z budowy. A oblot jak trawa urośnie. http://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=11897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Cudo ale RC to by było to Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 O RC myśle 1200mm rozp. byłoby miodzio. No sam bym zrobił, ale lecze się z rozpoczynania projektów na ktore wiem, że i tak nie mam czasu. Taki komar to minimum z 150 roboczogodzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Dzięki, fajnie że się podoba. Dłubie następnego tylko trochę większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 A kiedy lot ?Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Oblot powiadasz yyyy Jakoś nie spieszy mi się z tym, pewnie we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Echh a mnie ślinka leci na jakiś filmik.Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Filmika brak, może na wiosnę. Ale jest napęd do nowego projektu ? Ekolodzy mnie zamordują za ślad węglowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 i znowu coś wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 W dniu 19.12.2020 o 18:52, Michal4x4 napisał: Najpiekniejsze sa te dwie chlodnice miedzy skrzydlem , a podwoziem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 To nie chłodnice, to ule (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi