JOKER 2 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Koledzy poszukuję programu do obróbki plików wideo , najlepiej darmowego . Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Pod Linuksem i Windowsem jest program Kdenlive. Używam go pod Linuksem i działa dobrze. Program jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Kiedyś na Humble Bundle można było dostać Vegas Pro 14 za śmieszne pieniądze (70zl). Kupiłem i nie żałuję. Edit: możesz spróbować darmowej wersji Davinci Resolve 15 lub beta 16. https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja polecam Lightworks - darmowy po zarejestrowaniu. Działa na Windowsie i na Linuksie https://www.lwks.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja z kolei przeszedłem na edytora umieszczonego w samym youtube- można ciąć film, ale na razie nie za bardzo z napisami, ale może się da, tylko na to nie wpadłem. Dużą zaletą jest to, że nie traci się rozdzielczości, poprzednio stosowane programy były bardzo "stratne". No i nie trzeba go wcale ściągać na komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja używam bardzo rozbudowanego NERO12(Nero Burning ROM), niestety niedarmowy... Ale jest też FREE nieco okrojony https://www.dobreprogramy.pl/Nero-Free,Program,Windows,100148.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Odkopię temat bo dzisiaj do poczty wpadł mi email że na Humble Bundle znowu dostępny jest Vegas Pro. Tym razem wersja 16. To świetny program do edycji filmów- właściwie większość moich filmów z YT powstała właśnie na nim. 25 Euro to jest bardzo atrakcyjna cena za pakiet 5 programów włącznie z music makerem który pozwala tworzyć własne muzyczki jako podkład do filmów. Nikt sie wtedy nie może przyczepić że naruszane są prawa autorskie wykorzystując popularne utwory. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Przemek, Masz jakieś porównanie Vegas Pro z Davinci Resolve ? Przerobiłem kilka tutoriali o Davinci R. trochę pomontowałem i jestem zachwycony. Tym bardziej, że jest darmowa wersja, która jest znakomita ( nie ma tylko kilku fire werków w porównaniu z płatną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 W Resolve zrobiłem jeden film. W sumie nie najgorzej mi się w nim pracowało. Każdy program ma jakiś swój specyficzny styl pracy. Skoro o to pytasz to postaram się dzisiaj/jutro usiąść i zmontować równolegle 2 filmy: z Vegas14 i Resolve z oblotów Raty. Powiem w którym poszło łatwiej/szybciej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi