Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z kolei przeszedłem na edytora umieszczonego w samym youtube- można ciąć film, ale na razie nie za bardzo z napisami, ale może się da, tylko na to nie wpadłem. Dużą zaletą jest to, że nie traci się rozdzielczości, poprzednio stosowane  programy były bardzo "stratne". No i nie trzeba go wcale ściągać na komputer.

• 1 rok później...
Opublikowano

Odkopię temat bo dzisiaj do poczty wpadł mi email że na Humble Bundle znowu dostępny jest Vegas Pro. Tym razem wersja 16. To świetny program do edycji filmów- właściwie większość moich filmów z YT powstała właśnie na nim. 

25 Euro to jest bardzo atrakcyjna cena za pakiet 5 programów włącznie z music makerem który pozwala tworzyć własne muzyczki jako podkład do filmów. Nikt sie wtedy nie może przyczepić że naruszane są prawa autorskie wykorzystując popularne utwory.

• Lubię to 2
Opublikowano

Przemek,

Masz jakieś porównanie Vegas Pro z Davinci Resolve ?

Przerobiłem kilka tutoriali o Davinci R. trochę pomontowałem i jestem zachwycony. Tym bardziej, że jest darmowa wersja, która jest znakomita ( nie ma tylko kilku fire werków w porównaniu z płatną).

Opublikowano

W Resolve zrobiłem jeden film. W sumie nie najgorzej mi się w nim pracowało. Każdy program ma jakiś swój specyficzny styl pracy. Skoro o to pytasz to postaram się dzisiaj/jutro usiąść i zmontować równolegle 2 filmy: z Vegas14 i Resolve z oblotów Raty. Powiem w którym poszło łatwiej/szybciej.

• Lubię to 2
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.