mucha93 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No to może i ja : -Artix (F3A) -Swish (od świst z ang.) -Invincible (niezwyciężony z ang.) CHYBA nikogo nie powtórzyłem , a jak tak to niespecjalnie i przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja tylko jedno, niestety nie polskie ale tak jakoś mi przyszło do głowy, nie jestem pewien czy nie powielone, ale nie spotkałem się z taką nazwa modelu : Slash F3A Jako "ciąć przecinać", a te modele z gracja tną powietrze , no i artex'owe cięcie laserem też pasuje :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moje propozycje to: Pegaz Sfinx Gamon - (ale bez literki "ń" na końcu, dla niepoznaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ciri [+F3A] Breyzer [+F3A] Argento [+F3A] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Aurora (symbol świętości, rosyjski okręt klasy krążownik, z początku XX wieku, spopularyzowany jako symbol Rewolucji Październikowej w Rosji, rzymska bogini) Claw (ang. szpon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Caban Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moje propozycje: 1. Avanti 2. Blade 3. Sinus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotter Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Krogulec - za drapieżny wygląd Orka F3A - j.w :> Elf F3A - elegancja Trzeba tu uwzględnić IMHO fakt, że model będzie sprzedawany też za granicę więc nazwa łatwa do wymówienia przez obcokrajowca będzie ułatwiała sprzedaż zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moje propozycje: Blyding Minus Jastrząb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Może po włosku? 1. ANGELO 2. FRESCO 3. SERENO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moje wymyślone nazwy to: 1. Weemex F3A 2.Gladiator F3A 3.Bullet F3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 moje propozycje to: 1) ARROW - w tłumaczeniu strzała 2) Champion F3A - w tłumaczeniu mistrz F3A 3) Shark F3A - czyli na polskie rekin f3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Witam,moja skromna propozyzycja ,KWINTO,chyba wszyscy wiedzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Moje propozycje jakieś takie: 1.Dekos 2.Delfin , zdrobnienie Delfik 3.Formous. Dziwne ale niech będzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 - AIST- bo jest wąski i długi jak bocian -HENGST (niem.) -ogier ze stajni ARTEXU -SOFORT - czyli moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Radzę czytać propozycje kolegów zanim się coś napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 2 przedmówcy wyciagneli mi to z ust: Polon i Husar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pa_Czyz Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 1. Cougar 2. Dynamic 3. Circus mam nadzieje ze sie powtórzylem ;] Edit. nie doczytałem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Każdy podaje max 3 nazwy. Czytaj dokładnie Pa_Czyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasper150 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 1. Grandmaster 2. Hyperspeed 3. Riders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 no to niechaj będze moje 3 propozycje 1.TEXAR 2.FREESTYLER 3.ART-X to świetnie brzmi po angielsku jak nazwa firmy ART-EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.