Boogie Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 24 minuty temu, Daniel1978 napisał: Witam. Blade oblatany. Mam jedno pytanie do bardziej doświadczonych. Podczas próby wykonania pętli model zwala się na skrzydło jak może być przyczyna? Zawsze na to samo skrzydło? Jeśli tak to powodów może być kilka: -nierówne wychylenia SW, -nierówne kąty zaklinowania obydwu skrzydeł/niesymetryczne skrzydła/stateczniki, -przez przypadek wychylasz lotki przy zaciąganiu SW lub przez przypadek masz jakiś mikser Jeśli zwala się losowo to mogą to być zbyt duże wychylenia SW lub niewystarczająca prędkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zwala się losowo. Więcej chyba za dużo SW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam jako że przez przypadek stałem się nowym właścicielem Blade po paru drobnych naprawach jestem zobowiązany podzielić się relacją z oblotu modelu na zboczu w Osłoninie w zacnym towarzystwie Jana i Kierownika i naszych pań jak widać na załączonym obrazku model ma potencjał trzyma się powietrza nawet przy bardzo słabym wietrze jak to mówią mały ale wariat ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Fajnie Arni w twoich rękach ten model lata jak powinien?. Mi jak wspominałem ręce się trzęsły jak próbowałem nim latać. Super że model "żyje"! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelswiatek.97 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Gratulacje udanego oblotu??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr73 Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Piękny lot... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi