Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Szukam serv mini w rozsądnych pieniądzach.Może ktoś podpowie jakiś sklep.Wolał bym w kraju lub aliexp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Może tutaj coś znajdziesz dla siebie: https://abc-rc.pl/pl/menu/wyposazenie-rc/serwomechanizmy-345.html Cyfrowe czy analogowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Lepiej cyfra chodź nie koniecznie.W ABC pustka jakieś mikro i standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jakie i jakiej mocy i ile chcesz wydać? Najprościej dobrać serwa jakie chcesz i poszukać gdzie najtaniej. Inne będziesz chciał do halówki, a inne do jakiegoś parkflayera. Całkiem fajne serwa ma e-max, są 3g, 5g, 9g i większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jeżeli chodzi o mini, to warto zwrócić uwagę , na serwa KST 113MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Szukam serv mini w rozsądnych pieniądzach.Może ktoś podpowie jakiś sklep.Wolał bym w kraju lub aliexp... Skontaktuj się z kolegą z forum, AndrzejC, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Może na BG coś spasuje. https://www.banggood.com/search/serwo.html?from=nav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Serwa lubię kupować w HobbyKingu. Całkiem tanie brandowane ich marką zaskoczyły mnie pozytywnie jakością i mam je w modelach (i większe i mniejsze), choć do jakieś makiety możliwe, że wziąłbym jednak coś pewniejszego. Pracują płynnie i jeszcze żadne mi się nie uszkodziło. Są tam też Corony ale jak widzę głównie w magazynie Global, w przypadku magazynu EU jak zrobisz większe zamówienie (chyba powyżej EDIT: 45 euro widzę że już chyba niestety od 100 dolarów ) to dostawa kurierem jest gratis, przesyłka jest w ciągu tygodnia bez żadnego cła czy vatu bo idzie z Holandii. Link - HobbyKing serva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zobacz tez na ikar.rc; mają mnóstwo serw mikro, to tzw "nołnejmy" ale u mnie działają. Pzdr. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Potrzebuje do tego modelu bo producent sobie wymyslił mini a nie będe teraz przerabiał gniazd na serwa https://modelarski.com/produkt-ModelFunStar46-55ARF,11199.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Teraz łatwiej będzie coś doradzić, jeszcze napisz jaki masz budżet. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Budrzet mało ważny ma być jak najtaniej i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Budrzet mało ważny ma być jak najtaniej i dobrze No niestety tak się nie da. Ta seria jest bardzo dobra widziałem w wyczynowych modelach montowane zwłaszcza to pierwsze. No ale coś za coś nie ma zmiłuj. https://hobbyking.com/en_us/turnigy-tgy-813-slim-wing-ds-mg-servo.html https://hobbyking.com/en_us/turnigytm-tgy-565mg-high-speed-hv-ds-mg-servo-w-alloy-case-5kg-0-05sec-40g.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Te dwa pojęcia niestety nie idą w parze. Np całkiem fajne serwa KST DS315 MG, albo MR320, mogły by fajnie dać radę przybzasilaniu 7,4V. A jak tanio to np emax ES 3001? Ale do spaliny to raczej coś z metalowymi trybami i raczej coś z wyższej półki żeby na dłużej starczyło. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Prawda jest taka jak mam dać 130zl za serwo a potrzebune 5 to wole przerobić gniazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 No to szukaj wśród Corona. Są jakie są ale cena zachęcająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 To ja tak jeszcze żeby nie było że przy drogich serwach płaci się tylko za markę. Dla porównania filmik z mojego modelu, oba stery są na EXPO 40%, na wysokości jest kst ds215mg, na kierunku tgy 9018mg. Na filmie co prawda aż tak tego nie widać, ale kst pracuje bardzo płynnie i precyzyjnie TGY szarpie i przeskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi