Skocz do zawartości

Podsumowanie 2giej połowy sezonu 2019 F3F - bardzo subiektywne i nieobiektywne:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://komisjamodelarskaap.pl/wp-content/uploads/2020/01/2020-Kalendarz-Imprez-AP_Model_20200107.pdf

Musisz tutaj poszukać. Zawody na hałdzie 28-29 marzec zapraszam ?

2 godziny temu, cZyNo napisał:

Na pewno Paweł :) A reszta pewnie sie dowie w swoim czasie.

Aktualne punkty rankingu są w pierwszym poście ? Na liście nie ma Marcina.O. Jest inny Marcin

A to nie znam takiego ???

Opublikowano
4 godziny temu, Marcin.O napisał:

Musíte sa sem pozrieť. Pozývam vás na súťaž na hromadu, 28. - 29. marca?

Dziękuję za link.
Jeśli będę zdrowy, przyjdę. I Vlado, Robo, Zdeno i może inni również zostaną zamówieni.

Opublikowano

Dziś południowi zboczeńcy od Stalowej po Karpacz zaatakowali rożne zbocza. Część latała bardzo szybko. Ci co powinni to latali :)

Niestety spełnia sie mój zły sen ... u zawodników ze Stalowej pojawiły się nowe modele. Pora zacząć się bać ? Nadchodzi nowe!

• Lubię to 1
Opublikowano

hmm...a tu na forum pisano że ten klif to takie kiepskie zbocze ?

No ładnie Panie Marcinie. A ile wiało?

I kto tam leży?!?!? I po co? :D

Opublikowano

Klif ma moc w sobie ?, ja tam lubię bardzo to zbocze ??. Pjoter też polubił, czapka Mikołaja non stop w jego wykonaniu ?
Wiało do 14 m/s, a leży Boguś i pilnuje bazowych co by posłuszni byli ?

Opublikowano

Bo to trudne zbocze i niezbyt wielu sobie na nim radzi. I stąd pojawiają się różne bajki. Ale ... jak ktoś umie tu latać, to sobie na każdym klifie poradzi. Bo każdy inny klif to banał. Więc Marcinie ... Dania czeka :ph34r:

I co by nie mówić wciąż jest to najszybsze zbocze w Polsce (rekord 36.23sek), gdzie rozgrywane są zawody PP. I daje gigantyczną radochę z latania. Mimo swojej niepozorności.

A co do dnia dzisiejszego, to Stalowa i Wrocław zawzięcie latali. Na zboczu pojawił się nawet wciąż chory Jurek K. .. i latał najdłużej :D I to jest facet z jajami a nie jakiś maminsynek! Warun musi być wykorzystany!

No a mój nowy model....jest już kompletny i gotowy do startów. Poszło szybko, łatwo i przyjemnie. Teraz muszę jeszcze dokończyć regulacje starych modeli. ?

Opublikowano

To mi jeszcze brakuje jakieś 3 sekundy do tego czasu ?. Wczorajszy czas dnia 39.14. Wszyscy latali w granicach 41 do 47 a Bogdan Toxikiem zrobił 40.30 ? Paweł regularnie Fs3 40 do 44 po prostu wczoraj to była maskara w pozytywnym znaczeniu ??

Opublikowano

To może jednak ten Toxic co składam czasem poleci jak Bogusiowy ;)

Jednak zrezygnowałem z robienia licencji na sędziego...jak mam tak leżeć jak Bogdan na bazie to ja jednak wolę popatrzeć czy polatać :D

Są gdzieś jakieś oficjal wyniki ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i jest informacja oficjalna:

Chciałbym poinformować że po naradzie z Trenerem Kadry Narodowej w Modelarstwie Lotniczym i Kosmicznym do Reprezentacji Polski na Mistrzostwa Świata F3F 2020  zostają powołani zawodnicy:

Seniorzy:

kol. Jurek Misiu-Pysiu

kol. Marcin Obruśnik

kol. Wojciech Drzymała

Junior

kol. Wojciech Kieliszek

Serdecznie gratuluję naszym reprezentantom !!!

Ciekawe co z tego wyjdzie, a właściwie co dzięki wirusowi wyjdzie ?

Gratulacje chłopaki za nieustępliwą walkę ... szczególnie, że na początku to wydawało się niemożliwe do osiągnięcia ?

Opublikowano

Ten Misiu Pisiu to nowy zawodnik nigdy o nim nic nie pisaliście 

Jurek a TY za kierowcę robisz ??????????????????????????////////.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.