Konrad_P Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Rewelacja. Ogromne gratulacje dla Michała. Chłop jest wielki i nie ma to tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W dniu 28.08.2020 o 11:54, elpazo napisał: Ja tu widzę że Jurek M jest już całkiem zboczony 5 modeli z identycznym malowaniem ? jeden oryginał a reszta falsyfikaty, jak ten hop sobie radzi z wyborem którym latać ? a to takie zdjęcie zmyłka Może mam więcej takich modeli A tak po prawdzie to na zdjęciu trzy są moje, jeden już nie mój - ma go kolega który śmiał sie z tego malowania - po pierwszym locie już chce modele tylko w takim malowaniu, i jeszcze jeden to całkiem nie mój model. A jak wybieram modele - normalnie. Biorę pierwszy z brzegu i .. lata. Biorę drugi i .... lata nie gorzej od pierwszego. I tak dalej. Każdy model musi być zawsze gotów do lotu i musi latać nie gorzej niż reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Coś innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nasz klifik potrafi zaskoczyć - niby nic nie buło a jednak... Jak zobaczyłem latające ptaki w dużej ilości to już wiedziałem że będzie fajnie Inni też sie bawią. Choć trochę Extremalnie Jeden model z natury bardzo ciężki a drugi bardzo lekki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 A wiatr taki, że żaden nie latał jak trzeba......na koniec ciężkim termikę kręciłem z ptaszorami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Mistrzostwa Polski już w ten weekend i każdy, jeśli może sprawdza czy jest sens na nie pojechać, skoro cały sezon był martwy i nie wiadomo co i czy sie umie A na miejscu była zacna ekipa ! Dla mnie wiatru było za dużo, i musiałem czekać prawie do zachodu słońca, aż zelżeje Bo może sie okazać że przez weekend będzie sraczkowaty warun ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Ano..prawda z Tym wiatrem na M.P. ale organizator tegoroczny / i w ubiegłych latach / nigdy nie wspierał siłę wiatru domowym sposobem...BIGOSEM...a szkoda . Wiekszosc pilotów bedzie nocować w legendarnym znanym miejscu ale uwaga mimo konsumpcij włascociel lokalu zamkął kibel i żada 5 zł. ..ciekawe czy podobnie jest w pokojach noclegowych....Ja zabieram z sobą nocnik... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 To ja wezmę kaczkę... choć nie wiem czy trafie do klifu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Czasami oprócz godzinki latania po pracy na zboczu, warto sobie tyle samo czasu polatać po lesie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Czasami warto. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Sudety wygrały Fajne masz lasy, ale dla mnie za daleko żeby po pracy pojechać. W moim lasku głównie podgrzybki, ale jak na trochę ponad godzinkę zbierania to i tak jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 a tak nie ma jak to "czarne łebki" ale nie drogowe a lesne..jak nie ryby to grzyby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Jano to bezdyskusyjny zwycięzca w tej dyscyplinie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Jano ta skrzynka muchomorów się nie liczy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Janek zobaczył zdjęcia Darka i Jurka, więc wyskoczył szybko za dom ✌️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 HA..HA..HA...w poblizu mojego "gabinetu" mam zieleniak a to zbiory na sprzedaż zaprzyjaznionego grzybiarza...wystarczy ,że sam stary grzyb.. Piotr kiedy organizujesz zawody o "MUCHOMORA"...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jeszcze nie dorosłem do organizaowania zawodów F3F ? ale "muchomora" mogę Wam przywieźć lub w zastępstwie jakiś bezpieczny wyrób gastronomiczny mojej roboty jako nagrodę pocieszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Ja jestem jak najbardziej za!!! Moja ulubiona nagroda to Jagermaister (którą to serwuje zwycięzcom, na organizowanych przeze mnie zawodach pozasezonowych), który jest idealny do rozluźnienia napięcia żołądkowego np. po grzybkowej kolacji Dwie ulubione nagrody, to duża pokusa do wzmożonego treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Wczoraj i dziś zbocza na całym jak Polska i szeroka południu, zostały przewietrzone przez modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dla mnie ostatnio wiatr nie jest łaskawy Jak przyjechałem na zbocze - wiało, jak rozstawiłem sprzęt - wiało, jak zmierzyłem - wiało 7-9ms, po szybkim złożeniu modelu (zajęło mi to z minutę lub półtora), wiatr przestał wiać ? ... no właściwie wiał tak z 1-2ms ? Potem było bardzo krzywo, a potem sie rozwiało znów - ale już mi się znudziło to "latanie" i pojechałem do domu A tu szaleństwo na innych zboczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi