Grifon Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Wydało się, że Wicherka nie skończyłeś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nie bój się, jak tak dalej będzie z balsą to trzeba będzie brać się za Wicherka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Trzeba będzie przeprosić materiały krajowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 I piankę zdaje się, - albo Corsair nr.2 ciut większy ale lżejszy, albo coś po Mustangu jeśli chodzi o rozpiętości celuje pod 1800 mm ??? A z krajowych materiałów to w sam raz RWD 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1 godzinę temu, Grifon napisał: Trzeba będzie przeprosić materiały krajowe. Albo pojsc w chinskie drony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 14 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 No od lutego trochę czasu minęło, tempest podszykowany, czeka na regulator i bateryjkę więc można się zabrać za Mustanga. Nie ma tego wiele ale do wiosny trzeba się wyrobić ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Kopyto kabyny zrobione, co prawda nie styrodur ale styropian do podłóg też może być, wlocik pod skrzydłem sklejony- balsa 8 mm. Ster kierunku oklejony uff ? w miarę się udało strasznie bałem się że będą zmarszczki na folii po naprężeniu ale wolno i dokładnie oklejałem i się udało, tyle na dziś. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Brawo! Świetna robota! Piękny model będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dzięki mam taką nadzieję, jeszcze dużo pracy ale damy radę,na wiosnę będzie czym latać o ile nie rozbije ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. model Opublikowano 23 Października 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Ogon poskładany i poklejony wszystko ładnie pracuje, zacząłem trochę oklejać i w międzyczasie zająłem się kabiną, bez cudów, coś mniej więcej jak w gotowych zestawach, może się za bardzo nie prezentuje ale makiety przecież nie buduję ? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi