radziu45 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jacku jest to do wykonania taki silnik , tylko czas trochę to potrwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 13 minut temu, radziu45 napisał: Jacku jest to do wykonania taki silnik , tylko czas trochę to potrwa . Dzięki, będzie to wisienka na torcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ale zmulony ten silnik jak nie wiem co.Chodzi jak by był zapłon mega opuźniony lub za bardzo rozpŕężony.Mocy to on chyba niema .To jest moje zdanie.Ja jak za mocno rozprężyłem 7,5 do fsr-a tez tak chodził jak farfocel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Też tak pomyślałem jak Grzesiek. Reakcja na gaz jakaś taka gumowata, do akrobata taki silnik raczej by nie przeszedł... Chyba że to kwestia regulacji gaźnika, zapłonu . Za to bardzo przyjemny ma odgłos pracy. Za sam fakt że samoróbka i tak chodzi należy się szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr28 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Być może tak jak mówicie kwestia regulacji bo na razie to dużo wiatru robi a nie ciąg? Trzymam kciuki żeby się udało,aczkolwiek z tego co można podpatrzeć w sieci jak inni przerabiają tego typu silniki to szału niestety w postaci mocy nie ma..Tak jak Rafał napisał-akrobat odpada,raczej wolniejszy i spokojniejszy model. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Film pokazuje że szału nie ma , ale jak na tą chwile zapłon i gażnik do regulacji , może i śmigło trochę za duże . Odgłos pracy nawet przyjemny jak na silnik bez tłumika tylko kawałki rurek po 12 cm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi