johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Skipper wywarzony i prawie gotowy do jutrzejszego oblotu ? także z 11stka piątkę sobie przybija 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Ha ha, mam takie same krzesła, ... znaczy wyważarkę A jak wyważa sie do góry nogami? Ja zawsze wyważam warbirdy do góry nogami, ale może w F-4 nie ma to znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Hehehe, wyważarka daje radę nie wiem ale sprawdzę i dam znac czy jest w tym samym miejscu Ale nie długo bo teraz schnie chłopaczyna wkleiłem właśnie powerboxa. Poprzedniego tak samo wywazalem i było ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 2 godziny temu, johnyP51 napisał: Skipper wywarzony i prawie gotowy do jutrzejszego oblotu ? także z 11stka piątkę sobie przybija Warzy się np. piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Hehehe, znów mnie złapałeś chyba mam coś nie tak ze słownikiem Czekają już na oblot ? Waga do lotu 3121g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 I po oblocie ? wszystko gra, po trymowaniu jak po sznurku ? Filmik wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 I filmik z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Duże wychylenia steru wysokości czy SC nieco z tyłu? Sprawdź czy bowden sie nie wygina i czy luzów nie ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Myśle ze nerwy i sc lekko z tylu, wieczorem zostało to poprawione i nerwy i sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Widziałem. Jak lowpasik robisz poniżej głowy to znaczy, że lata wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tak dokładnie, nie spodziewałem się ze będzie latał aż tak dobrze nie wolno mu tylko przeszkadzać i robi show ? I bowden się nie wygina, przy sw mam krótki popychacz a bowden mam na sk w aluminiowej rurce wiec jest ok Tylko cały statecznik pionowy jakoś tak dziwnie drga od podmuchu ze śmigła, niby jest sztywny ale rusza się delikatnie na boki, ale nie przeszkadza mu to w lataniu A lowpasy to chyba każdy z nas lubi, co?:P takie pytanie retoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Flatter masz. Wzmocnij go i usztywnij bo go zgubisz i się rozbijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Tak zrobię, mimo wszystko dzień trzeba zaliczyć do udanych i pomyśleć o kolejnym projekcie, hmmm... MIG 29 z małego modelarza...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Gratuluję oblotu. Świetna robota, miło ogląda się już drugi, pewny i z niskimi przelotami lot. Przyjemności z kolejnych lotów życzę.? Podaj proszę w jednym poście jakie ma gabaryty, wagę i wyposażenie ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Dzięki bardzo rozp. 1770mm waga. 3121g motor. Turnigy C5055 400kv smiglo. 14x8 lipo 6s 4500mah 40c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 12 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 regiel. 80A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Skipper lata jak marzenie i dostał atrapę silnika Skipper lata jak marzenie i dostał atrapę silnika Skipper lata jak marzenie i dostał atrapę silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Goście zza oceanu nie próżnują- film z jeszcze większym Corsairem, super sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Widziałem ale spokojnie, w głowie już się tworzą plany żeby podjąć rękawice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Piotrze- na pewno dasz radę! Ale do startu już trzeba mieć kogoś do pomocy- modelarstwo sportem zespołowym. Zdalnie, moralnie Cię wspieram i czekam kolejny ciekawy pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi