Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha ha, mam takie same krzesła, ... znaczy wyważarkę ;)

A jak wyważa sie do góry nogami? Ja zawsze wyważam warbirdy do góry nogami, ale może w F-4 nie ma to znaczenia.

Opublikowano

Hehehe, wyważarka daje radę ;) 

nie wiem ale sprawdzę i dam znac czy jest w tym samym miejscu Ale nie długo bo teraz schnie chłopaczyna :) wkleiłem właśnie powerboxa. Poprzedniego tak samo wywazalem i było ok ?

Opublikowano

Tak dokładnie, nie spodziewałem się ze będzie latał aż tak dobrze :) nie wolno mu tylko przeszkadzać i robi show ?

I bowden się nie wygina, przy sw mam krótki popychacz a bowden mam na sk w aluminiowej rurce wiec jest ok

Tylko cały statecznik pionowy jakoś tak dziwnie drga od podmuchu ze śmigła, niby jest sztywny ale rusza się delikatnie na boki, ale nie przeszkadza mu to w lataniu :P

A lowpasy to chyba każdy z nas lubi, co?:P takie pytanie retoryczne ;)

Opublikowano

Gratuluję oblotu. Świetna robota, miło ogląda się już drugi, pewny i z niskimi przelotami lot. Przyjemności z kolejnych lotów życzę.?

Podaj proszę w jednym poście jakie ma gabaryty, wagę i wyposażenie ten model.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skipper lata jak marzenie i dostał atrapę silnika 

AE8A8C82-B5F5-467F-840F-6CA884A215F7.jpeg

AE8A8C82-B5F5-467F-840F-6CA884A215F7.jpeg

Opublikowano

Piotrze- na pewno dasz radę! Ale do startu już trzeba mieć kogoś do pomocy- modelarstwo sportem zespołowym. Zdalnie, moralnie Cię wspieram i czekam kolejny ciekawy pomysł!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.