RomanJ4 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Silniki... i silniczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 27 minut temu, zalesvw napisał: No i ? Jak Ci źle, jak Ci smutno to weź sobie odpal jakiś silniczek. Od razu zrobi się lepiej na duszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 a jak nie motorek nie zapali to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 1 minutę temu, witold_pi napisał: a jak nie motorek nie zapali to co? Bierzesz kolejny z kolekcji. A ten co nie odpalił naprawiasz. Ja ostatnio przynajmniej raz w tygodniu odpalam tego czterosuwowego Thunder Tiger'a. Ale on ślicznie pracuje. I ten zapach spalin. Już prawie litra tak przepaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Trzeba by założyć lub TT - ki, moim zdaniem chyba są lepiej zrobione niż OSy i Yamady, mam parę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 13 minut temu, witold_pi napisał: założyć lub TT - ki pewnie, a jakie podbicie mają....strzelałes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 TAK KIEDYŚ ALE NA MOJĄ ŁAPĘ TO TAKA ZABAWKA. Właśnie uruchomiłem 3 siilniki prawie na raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelswiatek.97 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Silnik czterosuwowy to muzyka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 A ja dzisiaj odpaliłem moje ulubione, dawno nie ruszane, X25XE a na zakończenie prac garażowych Thunder Tiger'ka coby tygodniowej tradycji stało się zadość. I sztachnąć się paloną rycyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 3 godziny temu, Granacik napisał: A ja dzisiaj odpaliłem moje ulubione, dawno nie ruszane, X25XE X25XE to V6? Ja codziennie rano słucham sobie tego i od razu raźniej się do pracy jedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 11 godzin temu, japim napisał: X25XE to V6? Tak. To genialna rodzina silników. Strasznie niedoceniana a z dużym potencjałem. Niestety mocno zduszona przez osprzęt, zwłaszcza wydech. Moim zdaniem lepsza konstrukcja niż "Busso". Co prawda bardzo przypomina ale ma kilka ciekawych konstrukcyjnych "smaczków" odróżniających od Włocha. W nominale, bez dłubania, kładzie na łopatki fordowskie ochłapy, VAG'owskie dziwolągi. 11 godzin temu, japim napisał: Ja codziennie rano słucham sobie tego i od razu raźniej się do pracy jedzie Niestety V8 na mnie wrażenia nie robi. Tak samo popsuty jak rzędowa czwórka. I nie ważne czy wał płaski czy krzyżowy. Taka prawda. Za to V10, V12 biorę w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi