robert.pilot Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Piotrusiowi, całej ekipie Skrzydlatego Raciborza, super kolegom modelarzom, dziękuję za kolejną wspaniałą imprezę. Choć z początkowymi pertrurbacjami dotarłem w końcu na pinik. Polatałem trochę moim Bolkovem ? Świetna na huczna bitwa o Racibórz, świetne loty pokazowe kolegów. Szkoda rozbitych modeli Karasia, Spita, Miga... Ale uwierzcie mi ich piloci to prawdziwi maniacy modelarscy i świetni piloci. Szybko odbudują maszyny. Mam nadzieję że spotkamy się za rok !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Wasze miłe słowa motywują do działań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Bardzo dziękuje organizatorom tj. ekipie Skrzydlatego Raciborza za super spędzoną niedziele. To nie pierwszy piknik u Was ale pierwszy spędzony aktywnie - przyjechałem z modelami. Miło zobaczyć forumowe modele znane z zdjęć i filmów na żywo, pogadać z modelarzami - polecam. Na tym pikniku pierwszy raz w życiu wziąłem udział w bitwie, niesamowite wrażenia. Mój De Havilland Vampire z podkładów odciął przednią część kadłuba Hawker Hurricane - oba samoloty spadły ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Mamy już mały pomysł na przyszłoroczną bitwę zdradzę tylko tyle że tym razem chyba będziemy się tłuc po zachodzie słońca z efektami jak zawsze pirotechnicznymi i świetlnymi ale to na razie projekt i bitwa by była tym razem w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Szperacze będą.,Proponuję lasery. Bardzo je dobrze widać w dymie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Robert własnie nad tym już myślimy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 4 Października 2020 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 No i doczekaliśmy się oficjalnego filmiku z naszego pikniku autorstwa Adama mam nadzieję , że się spodoba 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Film bardzo fajny, super zmontowany; podoba mi się choć większości modeli, które latały na nim nie ma. Przynajmniej jak porównuję z tym co widziałem podczas pobytu. Jest bardziej reklamą niż dokumentem, ale profesjonalną reklamą. Daję plusik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Piotr to już musi pracować na przyszły rok a tak na poważnie mało jest modelarzy którzy oglądają filmy z pikniku dłuższe niż 3min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 54 minuty temu, modelpiotrek napisał: mało jest modelarzy którzy oglądają filmy z pikniku dłuższe niż 3min Tak jest, może nawet nie dot. modelarzy a generalnie oglądających. Jak mam ochotę to robię zwięzłą relację a osobno pojedyncze loty. Z modelarzami to jest tak, że mało kto nagrywa swoje loty i taki nagrany cały lot może być miłym gestem od kolegi. Co do filmu, to nic nie przebije epickiego koszenia trawy A poważnie, film robi robotę, doceniam masę czasu jaki musiałeś poświęcić na edycję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Robert film nakręcił i zmontował nasz Kolega Adam ale fakt robi to genialnie chociaż ostatnio coś zaczyna marudzić że jest niedoceniany hehehe masakra z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Tak w dniu dzisiejszym tj 14.10 czyli miesiąc po pikniku wygląda nasze miejsce piknikowe możemy rozegrać zawody hydroplanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Jestem gotowy...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Robert pakuj modele i dawaj do nas ,woda jeszcze idzie do góry 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Dzięki za zaproszenie... ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 16 godzin temu, robert.pilot napisał: Jestem gotowy... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Robert, jaki model jest na tych zdjęciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 22 minuty temu, TomekP napisał: Robert, jaki model jest na tych zdjęciach? Funman Multiplex a obok airboat własnego projektu, do holowania przewróconego modelu na wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dziękuję za informację ? miałem na myśli samolot, jednak nie mogłem się doczytać na zdjęciach co to jest. Na pierwszy rzut oka stawiałem na Multiplexa właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 37 minut temu, TomekP napisał: Dziękuję za informację ? miałem na myśli samolot, jednak nie mogłem się doczytać na zdjęciach co to jest. Na pierwszy rzut oka stawiałem na Multiplexa właśnie. Spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi