Marek_Spy Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Dość osobliwy pomysł z tym powerbox wysuwanym ale moze się sprawdzi? Pomysl ciekawy. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 A w jaki sposób blokujesz powerbox aby nie odfrunął z kadłuba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W sumie to pierwszy taki pomysł, zamysł jest patyczkami od szaszłyków, lub aluminiowa rureczka na przestrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Miejsca wyjścia i wejścia będą zamaskowane karabinami i jak się uda to od razu będą blokować pakiet (w zależności od wyważenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Pomysłu z patyczkami od szaszłyków bym nie stosował a jak będzie rurka to też musi być zabezpieczona przed wysunięciem się z kadłuba z powodu wibracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Wibracji nie przewiduje, mam dobry nowy silnik, śmigło tez jest bardzo dobrze wyważone i przy próbach wszystko było ok. Wcześniej pisałem ze to pierwszy taki pomysł bo zapomniałem o wicherku 10 w którym kabinke miałem tak zabezpieczona i wszystko grało. Może nie trzymał całego powerboxa ale zdało egzamin, a tu będą prawdopodobnie dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 I sztywnosc polaczenia, trochę to inne niż wicherek, Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Sztywność jest większa niż w wicherku przez to ze powerbox przylega to skrzynki w wewnątrz kadłuba i to na dość dużej powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zapomnisz zablokować i napęd poleci, pomysł na pewno dobry, nawet podoba mi sieWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 To taki pomysł z flite test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dzięki, to będzie nie odłączana czynność przy wymianie pakietu wiec wejdzie w nawyk Tak, tylko troszkę ulepszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 A tym czasem cześć kołpaka dochodzi po laminowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Skleiłem ten model z MM. Do głowy mi nie przyszło że można z tej wycinanki zrobić model latający. ? Świetny pomysł ! Trzymam kciuki za oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 A dziękuje, a można i mam nadzieje ze będzie latać i będzie tyle samo lądowań co startów ? nie wykluczam kolejnej budowy jakiegoś modelu z MM jeżeli ten zda egzamin ale wszystko wskazuje na to ze będzie dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 18 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Hej, pomału idzie Kokpit się tworzy Kolpaczek Owiewka tez już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Fajnie wychodzi. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 A dziękuje, a mocowanie powerboxa jest na takiej zapdce która go blokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 11stka dziś zaglądała, w przyszły weekend jak będzie pogoda to oblot się zapowiada Zagadala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Super maszyna jak bedzie tak latac jak wyglada to bosko. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Dzięki piękne, tez mi się podoba jeszcze kilka szczegółów i w górę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi