Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miejsca wyjścia i wejścia będą zamaskowane karabinami i jak się uda to od razu będą blokować pakiet (w zależności od wyważenia)

Opublikowano

Pomysłu z patyczkami od szaszłyków  bym nie stosował a jak będzie rurka to też musi być zabezpieczona przed wysunięciem się z kadłuba z powodu wibracji.  

Opublikowano

Wibracji nie przewiduje, mam dobry nowy silnik, śmigło tez jest bardzo dobrze wyważone i przy próbach wszystko było ok. Wcześniej pisałem ze to pierwszy taki pomysł bo zapomniałem o wicherku 10 w którym kabinke miałem tak zabezpieczona i wszystko grało.

56C60FF0-CA44-44BD-8031-1BE11041EB32.jpeg

3ECA9A75-E86C-4E3E-A197-2FDE2A15F3F5.png

Może nie trzymał całego powerboxa ale zdało egzamin, a tu będą prawdopodobnie dwa

Opublikowano

Sztywność jest większa niż w wicherku przez to ze powerbox przylega to skrzynki w wewnątrz kadłuba i to na dość dużej powierzchni 

Opublikowano

Skleiłem ten model z MM. Do głowy mi nie przyszło że można z tej wycinanki zrobić model latający. ?

Świetny pomysł !

Trzymam kciuki za oblot.

Opublikowano

A dziękuje, a można i mam nadzieje ze będzie latać i będzie tyle samo lądowań co startów ? nie wykluczam kolejnej budowy jakiegoś modelu z MM jeżeli ten zda egzamin :) ale wszystko wskazuje na to ze będzie dobrze 

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.