johnyP51 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Hej, nie ukrywam ze jednym z najfajniejszych samolotów jaki miałem był Dog Fighter z multiplexa, dawał dużo adrenaliny, frajdy i nie bal się wiatru moj teraz dostaje nowe życie (to już 4 reanimacja i odsłona doga)po prawie 1,5 roku nie latania z czego jestem bardzo zadowolony, prace przy nim idą powoli ale systematycznie do przodu. Chciałby aby każdy kto może wrzucił fotkę swojego niestety nie dane będzie nam nabyć ten wspaniały samolocik, ale uważam ze zasługuje na wspomnienie o nim ? Kilka fotek z odbudowy Po zdjęciu wszystkich warst farb Poszpachlowany, wyszlifowany, poszpachlowany, wyszliwowany i prysniety podkładem Postanowiłem pokryć całego dostępna folia samochodowa, daje mega wytrzymałość Do przeróbki tez idzie owiewka, będzie siedział pilot Na ta chwile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Witam Daj informacje czy po pokryciu folią "ala carbon" nie spadły osiągi Miałem spalinkę 125 cm napęd OS 40 LA po zmianie foli był biało czerwony a okleiłem go żółty kadłub "carbonowe" skrzydła i usterzenie ,model znacznie zwolnił oraz zaczął walić się na skrzydło przy lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Wiec jeszcze nim nie latałem, prace trwają, jak tylko będzie gotowy do lotu to od razu o tym fakcie zamelduje i filmik z oblotu wstawię. P.s. Spalinowego doga jeszcze nie widziałem fajnie ze taki powstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 tak zaczynal po kraksie i reanimacji dostal nowe barwy i tu tez kraksa i po reanimacji na modernizacje ktorej doczekal sie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Przymiarka owiewki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ten wegiel to tkanina czy folia? Wyglada drapieżnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ja na przykład mam czarną folię carbon, kupiłem więcej aby zrobić ładny model, ale jak na razie to udało mu się tylko głośnik bluetooth odkleić...? Folia samoprzylepna, można lekko opalarką się bawić na krawędziach. Też mam w planach na przyszłość odkleić tak model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 To jest folia samochodowa, nie wiem o jakiej gramaturze ale daje mega wytrzymałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Ale kabinkę to mogłeś zrobić "bardziej". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 To mój stary dog, jest już na emeryturze ale na szczęście nowy czeka w pudełku Po wielu miesiącach oczekiwania wczoraj udało mi się w końcu kupić do niego wymarzony silnik więc za jakiś czas będzie relacja z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Co znaczy mega wytrzymałość? Model przetrwa zderzenie z ziemią ? Mam tu dwa kawałki styropianu, zaraz chyba zrobię testy. Okleje i sprawdzę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Myśle ze wytrzyma kabinka to tylko szablon, będzie przezroczysta i pilot. Pierwszy dog tutaj oprócz mojego super, dzięki Pengo ? samolot przez którego zacząłem uwielbiać ten model 55 minut temu, pengo napisał: To mój stary dog, jest już na emeryturze ale na szczęście nowy czeka w pudełku Po wielu miesiącach oczekiwania wczoraj udało mi się w końcu kupić do niego wymarzony silnik więc za jakiś czas będzie relacja z budowy Nie mogę się już doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Małymi kroczkami do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Za*****ty. Piękny fighter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 A dziękuje, cieszę się ze się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 I pomału pomału.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Fajnie Ci to wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Jeszcze troszkę, ale dziękuje bardzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FockeWulf Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Pochwal się technologią jak możesz. Folie malowałeś czy naklejasz inna folię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi