Grzesiek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Jak w tytule Neutron ,Elektron oraz planów z Modelarza lata 90 tak mi sie wydaje Model FILIP dwupłat na silnik 2,5 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 47 minut temu, Grzesiek napisał: Jak w tytule Neutron ,Elektron oraz planów z Modelarza lata 90 tak mi sie wydaje Model FILIP dwupłat na silnik 2,5 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Poszukuję (kogo, czego) planów... Wiem, jestem upierdliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 7 godzin temu, Tomasz D. napisał: Poszukuję (kogo, czego) planów... Wiem, jestem upierdliwy. Jest w tytule napisane.Poprawiona odmiana. 8 godzin temu, RomanJ4 napisał: Model znam bo kiedyś budowałem go.Planów w tym wątku już niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Mam te plany z książki Wojciechowskiego. Jeśli nikt nie przedstawi swojej oferty to mogę skserować i wysłać po kosztach. Mam też kompletne roczniki Modelarza ale na chwilę obecną nie wiem gdzie ulokowałem ? ale są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 16 godzin temu, Grzesiek napisał: Jak w tytule Model FILIP dwupłat na silnik 2,5 ccm Grzesiek, sprawdź tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 https://archive.org/details/mag-Modelarz_1988-12/page/n11/mode/2up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Własniebo tego Filipa chodzi.Jak to pobrać?Co do Wojciechowskiego Irku proszę zrób scan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Grzesiek ale to oryginalne plany z książki jako wkładka więc skanu nie mam jak zrobić. Dziś nie ale w weekend postaram się odszukać ale jestem niemal pewny, że oba plany dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) ... Edytowane 20 Listopada 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chowane podwozie Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Aero Modeller... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 .A to jest model Doppeldecker a nie Filip o którego pytał Grzesiek. Skądinąd też bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi