Atomizer Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca Ostatnio do mojego garażu dołączył nowy regał ? To już drugi taki sam regał zrobiłem, tylko ten ma głębokość 450mm a poprzedni 400mm. No i już jest zapełniony tak jak ten pierwszy ? Ciągle mało miejsca na narzędzia ? A do działu modelarnia trafił stół. Wysokość blatu roboczego dostosowałem do swojego wzrostu. Jeszcze pusto bo pomalowałem lakierem akrylowym i schnie. Można teraz zacząć coś dłubać w modelach ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Może się "działkowcom" przydać... https://diqn32j8nouaz.cloudfront.net/tooltalk_17153830140193.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Atomizer Opublikowano 19 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Nie tylko modele klei się z pianki 😝 Szerokość około 1400mm , siedzisko wysokość 400mm. Można odpocząć w modelarni i wypić piwko słuchając muzyki lub oglądając teledyski. Koszt nieduży więcej roboty. Kupiłem piankę 80mm ma siedzisko i oparcie na podłokietniki około 12mm, materiał z przeceny. Ogólnie wszystko po cenie. Kosztowało mnie to wszystko 260 zł. Stelaż drewno z desrek co znalezione na podwórku, płyta to co zostało po regałach. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września Materiałów zostało to jeszcze fotel powstał. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września A może da się toto "ulotnić"...? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi