Atomizer Opublikowano 22 Marca Autor Opublikowano 22 Marca Ostatnio do mojego garażu dołączył nowy regał ? To już drugi taki sam regał zrobiłem, tylko ten ma głębokość 450mm a poprzedni 400mm. No i już jest zapełniony tak jak ten pierwszy ? Ciągle mało miejsca na narzędzia ? A do działu modelarnia trafił stół. Wysokość blatu roboczego dostosowałem do swojego wzrostu. Jeszcze pusto bo pomalowałem lakierem akrylowym i schnie. Można teraz zacząć coś dłubać w modelach ? 1
RomanJ4 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Może się "działkowcom" przydać... https://diqn32j8nouaz.cloudfront.net/tooltalk_17153830140193.mp4 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Atomizer Opublikowano 19 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Sierpnia Nie tylko modele klei się z pianki 😝 Szerokość około 1400mm , siedzisko wysokość 400mm. Można odpocząć w modelarni i wypić piwko słuchając muzyki lub oglądając teledyski. Koszt nieduży więcej roboty. Kupiłem piankę 80mm ma siedzisko i oparcie na podłokietniki około 12mm, materiał z przeceny. Ogólnie wszystko po cenie. Kosztowało mnie to wszystko 260 zł. Stelaż drewno z desrek co znalezione na podwórku, płyta to co zostało po regałach. 5
Atomizer Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września Materiałów zostało to jeszcze fotel powstał. 3
Rekomendowane odpowiedzi