AKocjan Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Fajnie latasz. Nawet za fajnie. Ale dla mnie najlepsze filmy to takie "crash plane". Szkoda, że u ciebie takich nie ma.:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Marek, bardzo prosimy - pochwal się swoimi "crash plane", please ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Jest tego kilka sztuk. Na forum też. Bana pa wyszukiwanie dostałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Żeby sprawa była jasna, mogę się z kimś kłócić lub bardzo kłócić ? ale nigdy nie życzyłbym komukolwiek choćby najmniejszej kraksy. Nawet koledze Arkowi ? Powiem więcej; gdy kolega nie dodaje tych swoich teorii spiskowych to nawet całkiem przyjemnie ogląda się te filmik jak ze Spitfire...Dobra, nie słodzę już bo przecież Ja to ten zły ?? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ciekawe dlaczego zwróciłeś uwagę tylko na drugą część. Pomijając tę pierwszą. Nikt przecież nie życzy specjalnie jakiejś kraksy. Tu już przesadziłeś. Nigdy na yutubie nie oglądałeś crash-y? Ciekawe dlaczego mają taką oglądalność. Jeżdżę motorem i też oglądam crash-e i to też oznacza, że życzę wszystkim samych wypadków. Nie przesadzaj to miało być śmieszne a nie złośliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Marek ale to Ty chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja sobie żartowałem prosząc Ciebie o takie filmiki. I to wszystko, żadnych podtekstów. Potem dodałem, że nikomu nie życzyłbym kraksy na wypadek gdyby moją prośbę ktoś odczytałby na poważnie. I tyle w tym temacie, mam nadzieję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Każdy każdego źle zrozumiał i wyszła kicha. ale i tak lubię crash-e. A co do crash-y to mam jeden z twojej działki mój stary film na który youtube nałożyło ograniczenie wiekowe. przed chwilą wgrałem ponownie na inne konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tego nigdy mi nie pokazywałeś. ? Widać wyraźnie że korniki drewno przeżarły. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 W dniu 7.02.2021 o 20:39, maxiiii napisał: Fajnie latasz. Nawet za fajnie. Ale dla mnie najlepsze filmy to takie "crash plane". Szkoda, że u ciebie takich nie ma.:) Dzięki, kraksy niestety się zdarzają, na kanale staram się je omawiać. Głównie po to żeby ich nie powtarzać w przyszłości xd. Zresztą niedawno wyszła cała składanka xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Marek, z armatki też strzelałem bez żadnych Crash'ów ? Czy tę muzyczkę Marka Bilińskiego czy jakoś tak przypadkowo dobrałeś czy celowo? Jej tytuł Ucieczka z czegoś tam...kiedyś, kiedyś była to extra nasza rodzima produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Kolejna wersja była bardziej udana. A takie ilości prochu robiłem w czymś takim. A muzyka Marka mi się podoba do dzisiaj i była użyta bez żadnych poddtekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 to kolega gotowy na wojnę z tymi armatami xd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Siły powietrzne. Artyleria. Brak tylko snajpera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi