Skocz do zawartości

Przelot modelem RC Spitfire'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby sprawa była jasna, mogę się z kimś kłócić lub bardzo kłócić ? ale nigdy nie życzyłbym komukolwiek choćby najmniejszej kraksy. Nawet koledze Arkowi ? Powiem więcej; gdy kolega nie dodaje tych swoich teorii spiskowych to nawet całkiem przyjemnie ogląda się te filmik jak ze Spitfire...Dobra, nie słodzę już bo przecież Ja to ten zły ??

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Ciekawe dlaczego zwróciłeś uwagę tylko na drugą część. Pomijając tę pierwszą. Nikt przecież nie życzy specjalnie jakiejś kraksy. Tu już przesadziłeś. Nigdy na yutubie nie oglądałeś crash-y?

Ciekawe dlaczego mają taką oglądalność. Jeżdżę motorem i też oglądam crash-e i to też oznacza, że życzę wszystkim samych wypadków.  Nie przesadzaj to miało być śmieszne a nie złośliwe.

Opublikowano

Marek ale to Ty chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja sobie żartowałem prosząc Ciebie o takie filmiki. I to wszystko, żadnych podtekstów. Potem dodałem, że nikomu nie życzyłbym kraksy na wypadek gdyby moją prośbę ktoś odczytałby na poważnie. I tyle w tym temacie, mam nadzieję ?

Opublikowano

Każdy każdego źle zrozumiał i wyszła kicha. :) ale i tak lubię crash-e. :)

A co do crash-y to mam jeden z twojej działki mój stary film na który youtube nałożyło ograniczenie wiekowe. przed chwilą wgrałem ponownie na inne konto. 

Opublikowano
W dniu 7.02.2021 o 20:39, maxiiii napisał:

Fajnie latasz. Nawet za fajnie. :) Ale dla mnie najlepsze filmy to takie "crash plane". Szkoda, że u ciebie takich nie ma.:)

Dzięki, kraksy niestety się zdarzają, na kanale staram się je omawiać. Głównie po to żeby ich nie powtarzać w przyszłości xd. Zresztą niedawno wyszła cała składanka xd.

Opublikowano

Marek, z armatki też strzelałem bez żadnych Crash'ów ? Czy tę muzyczkę Marka Bilińskiego czy jakoś tak przypadkowo dobrałeś czy celowo? Jej tytuł  Ucieczka z czegoś tam...kiedyś, kiedyś była to extra nasza rodzima produkcja.

Opublikowano

Kolejna wersja była bardziej udana.

A takie ilości prochu robiłem w czymś takim.

A muzyka Marka mi się podoba do dzisiaj i była użyta bez żadnych poddtekstów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.