robert.pilot Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Fajna imprezka się szykuje... "Antidotum Airshow Leszno | Najpiękniejsze pokazy lotnicze Antidotum Airshow Leszno 2021" https://antidotum.lotniskoleszno.pl Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Skrzydlaty Racibórz jedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Szczecinek też! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Prawdopodobnie tez będę. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Takie maszyny jak P51,P38, B25 to trzeba zobaczyć. Przybywam więc... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Grzechem byłoby nie pojechać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 "To jest twój bilet. Przechowuj go w bezpiecznym miejscu" Widzę, że ten komunikat potraktowałeś bardzo poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ależ oczywiście. Przechowuję go w szafce zamykanej na klucz. Aaa..., że zamieściłem go tutaj Bez kodu kreskowego, kodu QR, nr klienta i nr zamówienia ma taką wartość jak zadrukowana kartka papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Impreza zaliczona. Było MEGA!!! Jeszcze jakieś inne krótkie filmiki ładuję na YT. To co udało mi się złapać, a nie wszystko chciało mi się filmować. Wolałem nacieszyć oko... ? A tu fotki od Darka: https://photos.app.goo.gl/iYjFLFXKw7xrDsPL8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Piątek: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Najlepsze to było po zmroku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Też tam byłem, jadłem, piłem,... się bawiłem, a co "sfociłem", to w poniższym linku przedstawiłem https://drive.google.com/drive/folders/1hkGvEXKd0fsweTQatpMylgGDmS657CYA?usp=sharing 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Wkrótce więcej na moim kanale. Niestety jest i smutna wiadomość. Podczas dzisiejszego powrotu do Austrii rozbił się Trojan. Jedna osoba nie żyje, druga jest ciężko ranna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Niestety, druga osoba również zmarła. Przykre, tym bardziej, że widziałem bardzo efektowny pokaz tej grupy w Radomiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @robertus dzięki za spotkanie, miłą rozmowę, wymianę doświadczeń. Łeeeee ? tak się zagadałem z Robertem , że nie zrobiłem sobie selfie z "Książę Depronu" ? i Głównodowodzącym Depronowych Sił Powietrznych. Do zobaczenia na innych imprezach lotniczych ?️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 A co to, ja jakiś celebryta? Na pewno będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 To,jeszcze dodam. KWnlt4JIwDw[1] To,jeszcze dodam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Wielkie dzięki wszystkim za foty, filmy... miałem w planach jechać do Leszna zobaczyć ten piękny pokaz, niestety nie wypaliło (praca ważniejsza). Nic straconego, właśnie opublikowali następny termin Antidotum https://fb.me/e/1AKWLK4PJJuż zaznaczam sobie urlop w pracy...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi