Darek Jakubiak Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Cześć, wiem, że temat sprzed wojny i do tego tej pierwszej ? ale może ktoś ma w swoim archiwum jakieś zdjęcia z budowy tego EDGA'a 540 1200mm: Model przekładałem z półki na półkę, przeleżał trochę lat i naszło mnie, żeby go skończyć. Mam zrobiony kadłub, stateczniki - tutaj sobie poradzę. Szukam natomiast zdjęć z budowy skrzydeł (tutaj mam wycinanki). Może ktoś ma jakiekolwiek zdjęcia? Kiedyś udało mi się znaleźć ten sam albo bardzo podobny temat z tym modelem od Sławka na innym forum, ale teraz nie mogę go odszukać. Pozdrawiam, Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 może to to: http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=4&t=7&start=70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Jakubiak Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dzięki, to już znalazłem i widziałem wcześniej. Pewnie będę się posiłkował bo to konstrukcja dość podobna, ale chyba trochę bardziej rozwinięta - taka wersja V2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 może ta stronka coś pomoże... http://rc-plans.com/catalog/item191.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Projekt nie był mój tylko Piotrka a do jego projektów nie mam dostępu. Ogólnie z samym Piotrem nie mam kontaktu od lat. Mój Edge nie miał nic wspólnego z piotrkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Jakubiak Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ok, dzięki Sławek za info. Pozdrawiam, Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taras Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Jeśli chcesz kontakt do Piotrka odezwij się na priv. Podam namiaryWysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi