Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Ares napisał:

Najważniejsze ,że budowa posuwa się do przodu.

Jakie planujesz malowanie Kadłub biały czy żółty?

Dokładnie w tych kolorach co w Lubinie😉. Przed rozpoczęciem prac nad modelem też tam byłem i zrobiłem mnóstwo zdjęć😁

Opublikowano
9 godzin temu, robert.pilot napisał:

Dokładnie w tych kolorach co w Lubinie😉. Przed rozpoczęciem prac nad modelem też tam byłem i zrobiłem mnóstwo zdjęć😁

A ja myślałem ,że Ciebie zaskoczę😁fotami.

Jeśli chodzi o malowanie to rownież bardziej preferuję żółty kadłub .W dzieciństwie widziałem kilka razy akcje gasnicze Dromaderów i mam do tego samolotu duzy sentyment podobnie jak do An 2.

• Lubię to 1
Opublikowano

Teraz już coraz rzadziej słychać "prawdziwe "silniki lotnicze na aeroklubowych lotniskach. Z reguły tylko pyrkają 100 konne Rotaxy a to ma dźwięk jak większy model. 

Osobiście tęsknię za dawniejszymi czasami, za Wilgami , Antkami i oczywiście Dromaderami🙂👍

Ale czasami jeszcze się spotyka takie perełki i trzeba się cieszyć póki jeszcze latają.

• Lubię to 3
Opublikowano
8 godzin temu, Ares napisał:

Teraz już coraz rzadziej słychać "prawdziwe "silniki lotnicze na aeroklubowych lotniskach. Z reguły tylko pyrkają 100 konne Rotaxy a to ma dźwięk jak większy model. 

Osobiście tęsknię za dawniejszymi czasami, za Wilgami , Antkami i oczywiście Dromaderami🙂👍

Ale czasami jeszcze się spotyka takie perełki i trzeba się cieszyć póki jeszcze latają.

Jeszcze trochę i elektryki będą latać😉

• Haha 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.