Skocz do zawartości

VIII OGÓLNOPOLSKI PIKNIK MODELARSKI WILCZE LASKI 2009

Piotrek Pindral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za przyjazd rowerem chyba pomyślę o nagrodzie specjalnej :) Warunek - trzeba przyjechać z modelem :)) .

Oczywiście od "oglądaczy" imprezy nie będą pobierane żadne opłaty ALE: dla "wpisanych i opodatkowanych" będzie wieczorne ognisko, którego atmosfera jest niesamowita (kto był ten wie :) ), plakietki, nalepki i inne gadżety. No i wogóle teren jest tak piekny, tyle wolnego nieba że za nie latanie jest grzech ciężki! :) Pisałem juz, że będą loty widokowe samolotem ultralekkim? Dla zwycięzcy "Wicherków" lot gratis! Narazie wszystkiego nie zdradzę, będę stopniował emocje :)) ZAPRASZAM SERDECZNIE!

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... i wszyscy będą zestresowani. Każdy lażdego będzie podejrzewał, modele będą spadać bo niektórzy z nerwów nie wyrobią... :lol::lol:

Opublikowano

Najważniejsza sprawa na PIKNIKU czyli Toi-Toika zamówiona :) . Przybywa sponsorów. Wielkie dzięki dla: Urzędu Gminy Szczecinek, Urzędu Miasta Szczecinek, Samorządowej Agencji Promocji i Kultury ze Szczecinka, "Wydawnictwa Komunikacji i Łączności", wydawcy miesięcznika lotniczego "Przegląd Lotniczy aviation revue", wydawcy miesięcznika "RC Przegląd Modelarski", redakcji miesięcznika "Modelarz", firmy ASGAF, Romka i wszystkich przychylnych :) . Aktualnie trwają zakrojone na szeroka skalę poszukiwania miłej, uroczej, inteligentnej w stopniu wystarczającym sekretarki :) .

Opublikowano
..... Aktualnie trwają zakrojone na szeroka skalę poszukiwania miłej, uroczej, inteligentnej w stopniu wystarczającym sekretarki :) .

Taaa wiek 18 lat z dwudziestoletnim doswiadczeniem :P

Opublikowano

Pilska dwuosobowa "eskadra" AirCombat też będzie, wiec może któryś z kolegów zabrałby swojego combata ??

Byłaby możliwość wymiany poglądów i delikatnej konfrontacji w wersji soft...

Opublikowano

Wiedziałem, że "temat" sekretarki wywoła emocje :)) . Niesamowite, ale kilka chwil po napisaniu tego wątku zatelefonował do mnie przedstawiciel załogi słupskiej i obiecał dostarczyć sekretarkę! Jeszcze impreza się nie zaczęła a już wyczuwa się ten klimat: bezinteresownej pomocy, życzliwości i w ogóle, tego nigdzie indziej sie nie doświadczy :) (kto był ten wie :) ) .

Combaty! Super, zapraszam serdecznie. Napiszcie czy potrzebujecie jakieś szczególnej infrastruktury. W niedzielę zapraszam wszystkich czytających te słowa miłośników air-combatu na "Bitwę o Wilcze Laski". Jeśli zainteresowanie startem przejawi minimum 5 osób załatwiam dodatkowy puchar i nagrody! Wasz ruch, czekam na zgłoszenia.

Opublikowano

Kogo jak kogo ale nas to tam nie może zabraknąć :D

Piotrku, Szczecin deklaruje swoją gotowość! Z tego co wiem przybędziemy w dosyć dużej liczbie :P

Do zobaczenia!

Opublikowano

Frekwencja zapowiada się imponująco! Nasza rodzina modelarska się powiększa. Wczoraj dla przykładu zatelefonował do mnie pan Grek wyrażając chęć przyjazdu z modelem (przebywa na wakacjach w Polsce). Fajnie, prawda? J

Opublikowano

Ja ma tylko nadzieję, że pogoda jest już zamówiona :P ... No chyba, że przy wpisowym będą rozdawane specjalistyczne worki :lol:

Opublikowano

Pogoda w Wilczych Laskach jest tylko dobra albo bardzo dobra :) a ubiegły rok pokazał, że póki z nieba nie lecą kamienie to jest dobrze, naprawde goście udowodnili, że niezależnie od pogody warto przyjeżdżac na PIKNIK MODELARSKI w Wilczych Laskach!

Gość awiatik sosno
Opublikowano

Awiatikowa ekipa z Sośna już powoli się pakuje do wyjazdu- kierunek: Wilcze Laski.

awiatik sosno

/Awiatik classic model/

Opublikowano

Witam. No to będzie już międzynarodowo. Wspaniale tylko się cieszyć :D . Piotr może warto zamieścić mapkę, być może wielu modelarzy ze zdziwieniem stwierdziło że są niedaleko.

Ale z drugiej strony zlot jest organizowany tyle razy że chyba nie ma modelarza który nie wie gdzie są Wilcze Laski.

Pozdrawiam Adam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.