d9Jacek Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 39 minut temu, jarek996 napisał: Cos ostatnio szwankuja , za dużo jeżdzisz na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 No to mam zapasowa głowicę. Podejrzewałem ze się znagarowił ? czyli znarowił pod wpływem nagaru a rycynka skutecznie zaklajstrowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Rycyny w paliwie do 4T trzeba jak na lekarstwo, wtedy działa zamiast szkodzić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 10 godzin temu, Marek_Spy napisał: No to mam zapasowa głowicę. Podejrzewałem ze się znagarowił ? czyli znarowił pod wpływem nagaru a rycynka skutecznie zaklajstrowała. U mnie na za zaworach nie było nagaru bo za mały resurs,ale była taka szklista maź jak by leko utwardzona.To samo było w rowku pierscienia. A teraz pytanie jaki syntetyk?EDL czy KLOTZ, a może jeszcze jakiś mieszalny z metanolem.Ja znam kilka ole to baza rycynowa plus estry.Nie jestem zwolennikiem gotowych paliw.Robie sam.A pytanko jaki luz zaworowy powinien być?Ustawiłem na 0,2mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 12 godzin temu, d9Jacek napisał: za dużo jeżdzisz na rowerze @jarek996 Wiagra i +18 bedziesz miał nie tylko wyczyszczony powierzchniowo wtryskiwacz ale i nieźle przepchany ładunkiem miotającym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 26 minut temu, Grzesiek napisał: @jarek996 Wiagra i +18 bedziesz miał nie tylko wyczyszczony powierzchniowo wtryskiwacz ale i nieźle przepchany ładunkiem miotającym. trzeba mu nitra podlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: @jarek996 Wiagra i +18 bedziesz miał nie tylko wyczyszczony powierzchniowo wtryskiwacz ale i nieźle przepchany ładunkiem miotającym. Albo pompa nie wyrobi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 godziny temu, Marek_Spy napisał: Albo pompa nie wyrobi ? A to już zależy od przebiegu Jarka.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Nie zawsze czasem 30 latkowie padająWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 4 godziny temu, Marek_Spy napisał: Albo pompa nie wyrobi ? Pompe ( dzieki rowerkowi ) to podejrzewam , ze mam jedna z lepszych na forum ? Niewielu z Was wie koledzy , CO to znaczy jechac na 90% swojego maksymalnego tetna ( i to nie 100 m , ale kilka lub kilkanascie km ) W moim wieku potrafie sie jeszcze "wspiac" na tetno w okolicach 180 uderzen na min. Sprobuj Marek , ale na wszelki wypadek pozegnaj sie z przyjaciolmi z forum i zalatw sprawy spadkowe , PRZED proba ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ale po co ? To padniesz na co innego, czego Ci nie życzę oczywiście Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 45 minut temu, jarek996 napisał: Pompe ( dzieki rowerkowi ) to podejrzewam , ze mam jedna z lepszych na forum ? Niewielu z Was wie koledzy , CO to znaczy jechac na 90% swojego maksymalnego tetna ( i to nie 100 m , ale kilka lub kilkanascie km ) W moim wieku potrafie sie jeszcze "wspiac" na tetno w okolicach 180 uderzen na min. Sprobuj Marek , ale na wszelki wypadek pozegnaj sie z przyjaciolmi z forum i zalatw sprawy spadkowe , PRZED proba ? Jareczku aby Ci ta tachykardia nie zaszkodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Godzinę temu, jarek996 napisał: ze mam jedna z lepszych Kugelfischer ??? żarty ,zartami ale niewątpliwie tak jest? natomiast miałbyś potężne problemy zdrowotne gdybyś przestał jezdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 1 godzinę temu, Marek_Spy napisał: To padniesz na co innego Na cos WSZYSCY w koncu padniemy ? Wole w kazdym razie zginac na szalonym zjezdzie w albanskich gorach , jak na zawal przed telewizorem ? Godzinę temu, Grzesiek napisał: Jareczku aby Ci ta tachykardia nie zaszkodziła. Spokojnie ! Ja tylko sredni poziom amatorski. Raczej mi to moze pomoc , jak zaszkodzic. Serce jak DZWON , a cisnienie wrecz WZOROWE ? Do tego zdrowe odzywianie i brak nalogow ( poza tym pijanstwem na Wegrzech ? ), wiec tylko cieszyc sie zyciem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: Na cos WSZYSCY w koncu padniemy ? Wole w kazdym razie zginac na szalonym zjezdzie w albanskich gorach , jak na zawal przed telewizorem ? Spokojnie ! Ja tylko sredni poziom amatorski. Raczej mi to moze pomoc , jak zaszkodzic. Serce jak DZWON , a cisnienie wrecz WZOROWE ? Do tego zdrowe odzywianie i brak nalogow ( poza tym pijanstwem na Wegrzech ? ), wiec tylko cieszyc sie zyciem !!! Nie martw się na starość Ci wsadzą rozrusznik wspomnisz moje słowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 12 godzin temu, jarek996 napisał: Na cos WSZYSCY w koncu padniemy ? Wole w kazdym razie zginac na szalonym zjezdzie w albanskich gorach , jak na zawal przed telewizorem ? Spokojnie ! Ja tylko sredni poziom amatorski. Raczej mi to moze pomoc , jak zaszkodzic. Serce jak DZWON , a cisnienie wrecz WZOROWE ? Do tego zdrowe odzywianie i brak nalogow ( poza tym pijanstwem na Wegrzech ? ), wiec tylko cieszyc sie zyciem !!! No to dobrze .Zdrowka życzę.O byśmy wszyscy takie je mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Zdibylem EDL 2 OIL rozrobilem paliwo jutro pale maszyne .Zobaczymy co nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Coś tam chodzi ale kompresja pozostawia wiele do życzenia.Zjebałe... sobie Nowy motor na rycynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 wiec zdejmij głowice wyjmij zawory i ponownie oczyść, ja do swojego nie dotarłem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 10 godzin temu, Marek_Spy napisał: wiec zdejmij głowice wyjmij zawory i ponownie oczyść, ja do swojego nie dotarłem jeszcze. Tak zrobiłem ale i tak sprężanie nie wrociło do pierwotnego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi