Cybuch Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego Grzesiu , co to za wersja z zaślepionym otworem na koło. 1
Cybuch Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego 32 minuty temu, pietrku napisał: Co tam się dzieje? Grzesiu , coś więcej nie kumam pytania.
pietrku Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Masz wersję F-4. Tam była wnęka na na koło wciągane bardziej niż do połowy. Nic więcej. Nie wtryniam się ?. Spoko. Twój model ?. 1
pietrku Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego 20 godzin temu, Cybuch napisał: Grzesiu , co to za wersja z zaślepionym otworem na koło. To jest prawdopodobnie G-6 albo jakaś późniejsza odmiana G. Co się dzieje w sensie, że jakiś nowy pickup koło niego stoi ?. W Kurfurstcie znowu powrócili do wciągania kółka.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 10 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Marca 5 1
Cybuch Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Kiedyś była rozmowa o tłumiku JMB. Zrobiłem fotki rendgena jednego z nich. 3
Cybuch Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Rafał cóż powiedzieć , wygląda ciekawie , ale na żywo nie słyszałem.
Cybuch Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 20240317_171139[2].mp4 20240317_171139[2].mp4
Gość Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca W dniu 15.03.2024 o 17:31, Cybuch napisał: Zrobiłem fotki rendgena jednego z nich. Wyglada spoko. Dwie komory widac, ale ile ich jest sumarycznie fotka juz nie obejmuje. Ale to tylko wyglad. Wazne, zeby dobrze tlumil i wyraznych strat mocy nie generowal (to jest w kazdym tlumiku kompromis), a tego na podstawie samych zdjec nie rozkminisz. Trzeba popytac ludzi, ktorzy uzywaja tych tlumikow.
Piotr_O. Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Może Tobie się przyda. Jakiś czas temu (to już 12 lat ?) też prześwietlałem aluminiowy tłumik od DA-50: https://pfmrc.eu/topic/32569-tłumik-rurowy/?do=findComment&comment=412744 1
Cybuch Opublikowano 30 Marca Autor Opublikowano 30 Marca Tak od środka wygląda amortyzator goleni. Robaczek do poprawy.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 2 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Maja 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 4 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Maja 8
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cybuch Opublikowano 17 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Maja 7
Rekomendowane odpowiedzi