RobRoy Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Grzegorz - może w tym będzie trochę łatwiej .... RR & Sailplane Calc Cruciform Tail Metric May 2016.xlsx
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 22 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Marca Coraz bliżej do lotniska.Model dostał barwy.Nie stety widać kilka bubli, ale pierwszy raz robiłem koveralem i myslałem że bedzie ok a tu trochę dziurek.Nastepny raz sie poprawie. 7 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 9 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 godzin temu Stan na dzień dzisiejszy.Kadłub skończony i uzbroiony.Skrzydła do malowania i finisz. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 5 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 godzin temu I pierwszy raz w plenerze.A szykam coś na obłożenie krawędzi kabiny.Jakaś neoprenowa rurka,jakieś pomysły? 5
Patryk Sokol Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ej, on ma wznios? W sumie to czemu? Oryginał nie miał.
Grzesiek Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Wiem że orginał wzniosu nie miał.Ten ma ok 1⁰.To jest mały model i napewno go troche ustateczni.Bardziej mnie Patryk martwi obciążenie powierzchni, jest 98g/dcm. Ps. Piotr rysuje w wolnych chwilach c-104 pod laserek, ale bym machnoł w między czasie coś jakiegoś eindeckera e3 lub coś w ten deseń tylko planow brak najlepiej dxf.I tak na 4 takta 40-61
Rekomendowane odpowiedzi