bjacek Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Na pewno wiecie, że w Zielonej Górze jest nowy sklep z aparaturami, odbiornikami i częściami FrSky (https://www.modele24.pl). W piątek "oprzytomniałem" po tygodniu pracy i pomyślałem, że w weekend miło by było polecieć nowo zbudowanym szybowcem i że przydałby się holownik. Podjąłem decyzję o zakupie odbiorników do obu modeli spodziewając się dostawy w poniedziałek lub wtorek i jakież było moje zdziwienie, że dotarły w sobotę! Pierwszy raz przy zakupach tego typu nie musiałem do kolejnego dnia roboczego. Wysyłka nastąpiła natychmiast i to z dodatkową opcją - paczka w weekend, co po pierwsze bardzo zaskoczyło mnie na plus i ogromnie się przydało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Jak blisko jest to czemu nie? W końcu Poznań to prawie dzielnica Zielnej Góry Ale fakt, przesyłki ze sklepu docierają nawet w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Czy miał ktoś z Was potrzebę kontaktu z powyższym sklepem? Z tego co widzę jest tylko możliwy przez e-mail. Czy w miarę szybko odpowiadają na wiadomości? Ostatnio kupiłem kilka serw - z dostawą wszystko było ok, natomiast jedno okazało się wadliwe i chciałem je zareklamować. Wczoraj napisałem e-mail w tej sprawie i czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Kontakt tylko mailowy ale szybko odpowiada, szukałem nr telefonu, chciałem porozmawiać - bez efektu telefon pozostaje tajemnicą, trochę nie rozumiem z jakiego powodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Może nie szybko ale zawsze odpowiadali na moje zapytania i prośby. Pozostaje poczekać, pewnie dzisiaj odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Dzięki za odzew - pozostaje mi poczekać. Telefon jak by nie było mogliby zamieścić na stronie, też się zdziwiłem, że nie ma, a szkoda. Dziś zalogowałem się na stronę sklepu i ponowiłem wiadomość. Odpowiedź otrzymałem po około pół godzinie - więc jest ok, serwo wysyłam do sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Witajcie, zakupiłem ostatnio jedną rzecz w tym sklepie i od 3 dni nie otrzymałem żadnego kontaktu. Czy kto z Was ma numer do tychże jegomości? Bądź kupował coś ostatnio u nich o ma jakieś doświadczenia z kontaktem z nimi?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 27 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Mailowo było ok. Musiałem troszkę popisać ze sklepem chodziło o wadliwy odbiornik. Wszystko załatwili pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi